Κρήτη | Ο καλά «μυημένος» 43χρονος και το…. πάπλωμα – Το παρασκήνιο της οικογενειακής επιχείρησης διακίνησης κοκαϊνης

κρήτη-ο-καλά-μυημένος-43χρονος-και-το82-798658

Πρώτη φορά απασχολεί τις Αρχές ο 43χρονος επιχειρηματίας με την κόκα, ο οποίος μαζί με την μητέρα του, την αδερφή και τον γαμπρό του θα απολογηθούν την Πέμπτη ενώπιον της αρμόδιας ανακριτικής Αρχής για βαρύτατες κατηγορίες διακίνησης κοκαϊνης.

Συνολικά οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου κατάσχεσαν περισσότερα από 1250 γραμμάρια κοκαϊνης. Παρά το γεγονός ότι είναι η …πρώτη του, αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο 43χρονος ήταν καλά «μυημένος» στο κομμάτι της διακίνησης.

Χαρακτηριστικές είναι οι επισημάνσεις των αστυνομικών της υπηρεσίας: «η ανεύρεση των ποσοτήτων στην οικία-καβάτζα σε μορφή «βράχου» με τη μεγαλύτερη εξ αυτών να φέρει λογότυπη στάμπα, παραπέμπει σαφέστατα σε απευθείας διασυνδέσεις με μεγάλα κυκλώματα διακίνησης κοκαϊνης, υποδηλώνοντας την μακροχρόνια ενασχόληση του με την διακίνηση ναρκωτικών».

Και αν ο 43χρονος είχε τεθεί υπό παρακολούθηση μεγάλο χρονικό διάστημα, οι αστυνομικοί της Δίωξης δεν κρύβουν την έκπληξη τους για τα όσα αντίκρισαν στην συνέχεια των ερευνών που ακολούθησαν της σύλληψης του, στα σπίτια της μητέρας και της αδερφής του αντίστοιχα. Μέλη της οικογένειας διαμένουν στο ίδιο οικοδομικό τετράγωνο.

Στο χρηματοκιβώτιο

Μόνο ένα χρηματοκιβώτιο βρέθηκε στην ντουλάπα της μητέρας του 43χρονου, στην γκαρσονιέρα όπου διαμένει. Ούτε ρούχα, ούτε κλινοσκεπάσματα. Μονάχα ένα χρηματοκιβώτιο στο οποίο φυλάσσονταν ως …κόρη οφθαλμού μεγάλη ποσότητα κοκαϊνης, περίπου 850 γραμμάρια, μία ζυγαριά ακριβείας και σύνεργα διαχωρισμού της ποσότητας.

«Καρφί» για το καθαριστήριο

Αναπόφευκτη η έρευνα και στο διαμέρισμα της αδερφής του 43χρονου. Αμέσως μετά την σύλληψη του οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα της. Την είδαν να ετοιμάζεται να εξέλθει σαν να μην τρέχει τίποτα. Η αγωνία της ήταν να πεταχτεί μέχρι το καθαριστήριο για να αφήσει την τσάντα με το πάπλωμα που κρατούσε.Οι αστυνομικοί δεν της έκαναν την χάρη να απομακρυνθεί και ανοίγοντας το διπλωμένο πάπλωμα εντόπισαν ποσότητες κοκαϊνης συνολικού βάρους 338 γραμμαρίων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook