Κρήτη | Ο δραπέτης τραγουδιστής και δημοσιογράφος εξομολογείται: Γι’ αυτό δεν επέστρεψα στη φυλακή

κρήτη-ο-δραπέτης-τραγουδιστής-και-δημ-841696

Τους λόγους που τον οδήγησαν να γίνει δραπέτης, εξηγεί ο Κ.Δ. Είχαν μείνει μόλις έξι μήνες για την αποφυλάκισή του από τις φυλακές Αλικαρνασσού αλλά εκείνος έζησε 17 χρόνια στην παρανομία. Δηλώνει έτοιμος να αντιμετωπίσει τα πάντα για να αποκαταστήσει την τιμή και την υπόληψή του.

«Δεν επέστρεψα στην φυλακή λόγω των άσχημων εμπειριών που έζησα», λέει μεταξύ άλλων ο επί 17 χρόνια δραπέτης που «διέπρεψε» ως τραγουδιστής και δημοσιογράφος, μετά την σύλληψη του. Μιλώντας στο newsit.gr η δικηγόρος του, Γιάννα Παναγοπούλου, περιέγραψε όλο το ιστορικό από την πρώτη του σύλληψη και καταδίκη του μέχρι σήμερα.

Όπως είπε:

«Σε νεανική ηλικία, σε ηλικία μόλις 22 ετών, όπως ο ίδιος μας λέει, είχε κάποιες περιπέτειες με την δικαιοσύνη, είχε κάποιες καταδικαστικές αποφάσεις και του είχε επιβληθεί μια συνολική ποινή τεσσάρων ετών. Την ποινή την εξέτιε στις δικαστικές φυλακές Αλικαρνασσού. Όταν πήρε την πρώτη άδεια, μετά από ένα μεγάλο διάστημα που είχε μείνει στη φυλακή και έμεναν μόλις έξι μήνες για την αποφυλάκιση του, δεν επέστρεψε πίσω λόγω του ότι είχε κάποιες άσχημες εμπειρίες και μνήμες από τον εγκλεισμό του».

Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, δεν μπόρεσε όλα αυτά τα χρόνια να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες που είχε με την δικαιοσύνη επειδή δεν είχε δελτίο αστυνομικής ταυτότητας καθώς του είχε κρατηθεί από την φυλακή.

Είναι ένας άνθρωπος που λέει ότι έχει κάνει πράγματα στο χώρο της τέχνης αλλά και των μέσων γενικότερα και ως δημοσιογράφος αλλά και ως καλλιτέχνης. Τώρα που είναι στα χέρια της δικαιοσύνης, είναι διατεθειμένος να αντιμετωπίσει καθετί προκειμένου να αποκαταστήσει την τιμή και την υπόληψη του και να ζήσει από δω και στο εξής σύννομα, αφήνοντας πίσω κάθε σκοτεινή πλευρά.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook