Πόσοι εμβολιάστηκαν τις δύο πρώτες ημέρες σε Χανιά και Ηράκλειο – Πίνακας

πόσοι-εμβολιάστηκαν-τις-δύο-πρώτες-ημ-1159315

Αρκετά υψηλός είναι ο αριθμός όσων εμβολιάσθηκαν με το εμβόλιο για τον κορονοϊό σε Χανιά και Ηράκλειο από χθες Δευτέρα που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί μέχρι και σήμερα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της σελίδας  emvolio.gov.gr, ο αριθμός και ο εμβολιασμός εξελίσσεται όπως είχε προγραμματιστεί.

Δείτε τον σχετικό πίνακα:

 

zarpanews.gr

5 thoughts on “Πόσοι εμβολιάστηκαν τις δύο πρώτες ημέρες σε Χανιά και Ηράκλειο – Πίνακας

  1. Να γελάς η να κλαις ? Ακόμα και αν τα νούμερα είναι αληθινά που πιστεύω δεν είναι όπως δεν είναι αληθινό τίποτε σχετικά με τη βρώμικη κομπίνα του κορωνοιού, μόνο ένας στους τριάντα γιατρούς έκανε το εμβόλιο. Όσο αφορά το δικό μου το κάνω δώρο σε οποίο « αψέκαστοι « το θέλει !

  2. Με δύο λογια : ο κορωνοιός υπάρχει και είναι μια μορφή γρίπης πού μονάχα κολλάει και ταλαιπωρεί ηλικιωμενους με νοσήματα αλλά σκοτώνει ένα πολύ μικρότερο ποοστό ασθενών από τη γρίπη. Όμως τότε γιατί οι θάνατοι του κορωνοιού είναι παραπάνω από γρίπη ? Πως δουλεύουν την απάτη οι πολιτικοί με τους γιατρούς : τα τεστ ανίχνευσης είναι μαϊμού αλλά τα χρήσιμο πουν για να κρατούν τον κόσμο κλειδωμένο και να μην μπορούν να ξεσκεπάσουνε την κομπίνα. Έχουν στο νοσοκομείο μερικούς ασθενείς με κορωνοιό, κάνουν τεστ σε διάφορες ηλικίες αλλά «βρίσκουν « κυρίως μόνο ηλικιωμενους θετικούς και κυρίως αυτους που έχουν αλλά νοςηματα, τους βάζουν στο νοσοκομείο με τους αληθινά αρρώστους από κορωνοιό, κολλούνε και οι νεοεισερχόμενοι, τους βάζουν στους αναπνευστήρες και εκεί με επίτηδες λάθος ρυθμίσεις τους πεθαίνουν και συνέχεια εφόσον απαγορεύουν επίτηδες τις νεκροψίες λένε στην οικογένεια πρέπει να θαφτεί αμέσως λόγω κορονοϊού. Είναι μαζικές δολοφονίες υγειώς ηλικιωμένων και γίνεται με συνεργασία κυβέρνησης και γιατρών. Παρακαλώ δείτε και μεταφράσετε το βίντεο στο YouTube : COVID 19 fraud exposed in N Y. Hospital. Δείτε το και θα καταλάβετε ! Πάρτε τους ανθρώπους σας σπίτι, θα τους θανατώσουν σίγουρα

  3. Καλά ξέτελα στους 295 και στους … μη ψεκασμένους που έπονται…. Χαρίζω και το δικό μου, της γυναίκας μου και του παιδιού μου…..

  4. Ο/Η Όχι τεστ, όχι νοσοκομείο όχι εμβόλιο για να σταματήσει η απάτη και να φύγει η «» πανδημία»» λέει:

    Πιό πολλοί είναι οι ……..μικροί ήρωες που τα φυλάνε μην τα κλέψουνε οι …….εξωγήινοι παρά αυτούς που εμβολιαστήκανε
    ( αν εμβολιαστήκανε ) !
    Δεν χρειάζεστε να αναφέρουμε ότι τα εμβόλια αυτά που φυλάνε οι …….μικροί ήρωες με κίνδυνο της…..ζωή τους είναι ήδη χαλασμένα αφού δεν υπάρχει τρόπος η τόπος στην Κρήτη να διατηρήσεις οτιδηποτε σε -70 C
    Κρατηθείτε μακριά και να θυμάστε δε κινδυνεύετε από κορωνοιό ακόμα και οταν τον κολλήσετε είναι αν γρίπη οπότε κάτσετε σπίτια σας, αν σας πάρουν στο νοσοκομείο θα παρετε λοίμωξη από το νοσοκομείο, θ σας βάλουν σε μηχάνημα και θα σας στείλουν σίγουρα στο Άγιο Πέτρο γιατί χρειαζωντε νούμερα νεκρών για να πανικοβάλλουν τον κόσμο να κάνει το έμβολο. Αν δεν πάμε στο νοσοκομείο, δεν κάνουμε τεστ για να τους δώσουμε δικαιολογία για να πάνε νοσοκομείο η απάτη θα καταρρεύσει γιατί τα κανάλια δεν θα μπορούν να σας πιπιλίζουν το μυαλό συνέχεια για θύματα και κρούσματα και η πανδημία θα τα σταματήσει !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook