Κρήτη | Ο αντιεμβολιαστής γιατρός και η απάντηση του Ιατρικού Συλλόγου

κρήτη-ο-αντιεμβολιαστής-γιατρός-και-η-1330912

Τι απαντά ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Σητείας

Την δική του απάντηση για τον αντιεμβολιαστή γιατρό στη Σητεία, που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, δίνει ο ίδιος ο παιδίατρος, διευθυντής παιδιατρικής ΓΝ-ΚΥ Σητείας και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, Ιωάννης Κατσαράκης.

Από την απάντηση, επιβεβαιώνεται πως ο Ιατρικός Σύλλογος πράγματι ασχολήθηκε με το θέμα του αρνητή γιατρού, ο οποίος μάλιστα βγήκε θετικός στον κορονοϊό μετά από σχετικό έλεγχο στον οποίο υπεβλήθη!

Όπως ξεκαθαρίζει στην απάντηση του ο κ. Κατσαράκης » ο εν λόγω συνάδελφος δεν έχει εμβολιαστεί παρά τις καθημερινές συζητήσεις και προτροπές», σημειώνει και διαψεύδει ότι «εμπόδιζε ασθενείς του να εμβολιαστούν ή το ιατρείο του ήταν «άντρο» αντιεμβολιαστών».

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος του ΙΣΣ σημειώνει πως «πριν από τις 08/12, ο γιατρός είχε σταματήσει την λειτουργία του ιατρείου του πειθαρχώντας στον Σύλλογο και ταξίδεψε στο εξωτερικό»

«Επιστρέφοντας» όπως συμπληρώνει «και έχοντας συμπτώματα, επισκέφθηκε το νοσοκομείο Σητείας, όπου διενεργήθηκε αρχικά Rapid Test -θετικό- και στη συνέχεια μοριακός έλεγχος (PCR) -θετικό- από δημόσιο λειτουργό (ιατρό) και άτομο πέρα πάσης υποψίας».

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook