Κρήτη | Ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης θέλει debate με όλους τους συνυποψηφίους του

Πρόσκληση για την διεξαγωγή debate, απευθύνει προς όλους τους συνυποψηφίους του, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης.

Ο κ. Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης σε σχετική του ανακοίνωση αναφέρει:

«Σε λίγες μέρες οι συμπολίτες μας θα κληθούν να επιλέξουν Περιφερειακή Αρχή για την επόμενη τετραετία.

Είναι σημαντικό οι εκλογείς να φτάσουν στην κάλπη έχοντας ολοκληρωμένη και σφαιρική ενημέρωση για τα θέματα που τους απασχολούν αλλά και τις προτεινόμενες λύσεις αυτών.

Τον στόχο αυτό θα εξυπηρετούσε σημαντικά μια δημόσια συζήτηση (debate) μεταξύ των υποψηφίων Περιφερειαρχών του νησιού μας, που θα έδινε την ευκαιρία στους συμπολίτες μας, αλλά και στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ να θέσουν ερωτήματα και να λάβουν απαντήσεις, για τα θέματα που θα μας απασχολήσουν μετεκλογικά.

Καλώ λοιπόν τους επικεφαλής όλων των συνδυασμών να προχωρήσουμε στη διαδικασία αυτή σε χρόνο, τόπο και με όρους που θα συναποφασίσουμε και με συντονιστή κοινής αποδοχής.»

Zarpanews.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΙΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ 2ος ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΣΧΑΤΟΣ.. Α ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΡΑΖ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ Η’ ΤΟΝ ΟΦΗ? Α ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ…ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ