Κρήτη | «Ντόρτια» για επτά άτομα! Δεν πήγε καλά το μπαρμπούτι

κρήτη-ντόρτια-για-επτά-άτομα-δεν-πή-831549

Σε χαρτοπαικτική λέσχη είχαν μετατρέψει ένα καφενείο επτά άτομα που συνελήφθησαν καθώς έπαιζαν ζάρια.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν, την Δευτέρα, μεταμεσονύχτιες ώρες, στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Ηρακλείου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, επτά (7) ημεδαποί ηλικίας από 43 έως 59 ετών, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων, χθες (16.12.2019) μεταμεσονύκτιες ώρες πραγματοποιήθηκε έλεγχος από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών,  σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «καφενείο» ιδιοκτησίας 51χρονης ημεδαπής η οποία απουσίαζε κατά τον έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο 44χρονος ως υπεύθυνος του καταστήματος (συμμετέχοντας και ο ίδιος), είχε επιτρέψει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε έξι άτομα την συμμετοχή στη διενέργεια και τη διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου, των πεσών (ζάρια) οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός της επιχείρησης  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 12.970 ευρώ ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου και τρία ζεύγη ζαριών.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook