Βγήκαν και πάλι τα όπλα… «Φρούριο» τα Ζωνιανά μετά το νέο αιματηρό περιστατικό

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 55χρονος διαπληκτίστηκε με τρεις συγχωριανούς του, ενώ χτυπήματα δέχθηκε και συγγενής του, με τα γνωστά αποτελέσματα

Στο μεταξύ βρίσκονται ακόμα στην περιοχή ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, “για τον φόβο των Ιουδαίων”.

Στη ΜΕΘ του Βενιζελείου νοσηλεύεται ο 54χρονος άνδρας από τα Ζωνιανά, που τραυματίστηκε χθες και από τύχη δεν έχασε τη ζωή του. Το τραύμα του ήταν σοβαρότερο από ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί. Έγινε επέμβαση για την αφαίρεση της σφαίρας, ωστόσο η ακατάσχετη αιμορραγία που είχε δεν επέτρεψε τελικά στους γιατρούς να του την αφαιρέσουν, καθώς κινδύνεψε η ζωή του.

Στον 45χρονο αδελφό του, που έφερε θλαστικά τραύματα, αφού έγινε καθαρισμός και συρραφή των τραυμάτων αποχώρησε από το νοσοκομείο.

Εν τω μεταξύ, όλα τα βλέμματα (και) των Αρχών έχουν εστιαστεί στην περιοχή, αναζητώντας τη σπίθα που πυροδότησε το αιματηρό συμβάν.

Στο περιστατικό, σύμφωνα με το cretalive.gr, φέρεται να υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες ωστόσο δεν υπήρχαν μαρτυρίες για την αρχική φασαρία που “άναψε” τα αίματα. Οι Αρχές πάντως φαίνεται να γνωρίζουν την ταυτότητα του ατόμου που πυροβόλησε, το οποίο κατά πληροφορίες έχει απασχολήσει στο παρελθόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ