Κρήτη | Νοίκιασε σπίτι, πλήρωσε και ο ιδιοκτήτης θέλει τώρα να την πετάξει έξω

κρήτη-νοίκιασε-σπίτι-πλήρωσε-και-ο-ιδ-1337616

Απαιτεί, μάλιστα, η ίδια και η κόρη της να εγκαταλείψουν άμεσα την κατοικία

Μια ιστορία για… άγριους δημοσιεύει σήμερα το Cretalive που δείχνει πως κάποιοι δεν έχουν το Θεό τους, προκειμένου να βγάλουν περισσότερα χρήματα! Ο λόγος για την περίπτωση μιας γυναίκας της κ. Μελίνας, που αναζητούσε σπίτι μέσω των Κρητικών Αγγελιών και που το έκλεισε με τη βοήθεια μεσίτη πληρώνοντας συνολικά 1250 ευρώ.

Αφού πλήρωσε και έκανε την εγκατάσταση μέσω μεταφορικής εταιρίας, αρχές Δεκεμβρίου, τότε αρχίζει ο γολγοθάς της. Στην πορεία φαίνεται πως ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κι αφού είχε κάνει το συμβόλαιο, βρήκε άλλο ενδιαφερόμενο που έδινε περισσότερα χρήματα από τα 420 ευρώ που συμφώνησε με την κ. Μελίνα και- σύμφωνα με την καταγγελία της- άρχισε τις απειλές.

Της ζήτησε να βρει άλλο σπίτι και πως άμεσα θα έπρεπε να το εγκαταλείψει, ανέλαβε μάλιστα τη δέσμευση να της επιστρέψει όλα τα λεφτά. Η γυναίκα θερμοπαρακάλεσε τον ιδιοκτήτη να μείνει στο σπίτι καθώς το παιδί της αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, αλλά εκείνος ήταν ανένδοτος και απαιτούσε άμεση εγκατάλειψη του σπιτιού.

Τελικά αφού βρέθηκαν στο σπίτι, της έδωσε 700 ευρώ από τα 1250, με την παρότρυνση πως «αυτά είναι, δεν σου δίνω άλλα και να φύγεις άμεσα»! Η ίδια δεν πίστευε στα μάτια της, αλλά και την άσχημη συμπεριφορά που αντίκρυσε, ενώ βρίσκεται σε απόγνωση καθώς δεν ξέρει τι να κάνει !

Ζήτησε τη βοήθεια δικηγόρου για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα ωστόσο κάνει έκκληση μέσω του cretalive να βρεθεί κάποιο σπίτι για αυτήν και την κόρη της, καθώς δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο να εντοπιστεί ελεύθερο σπίτι ειδικά τώρα χρονιάρες μέρες, κι έχοντας αυτή την αντιμετώπιση από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που τώρα μένει.

cretalive.gr

One thought on “Κρήτη | Νοίκιασε σπίτι, πλήρωσε και ο ιδιοκτήτης θέλει τώρα να την πετάξει έξω

  1. Έχει δικαίωμα με το νόμο να μείνει όσο θέλει εφόσον πληρώνει το ενοίκιο. Μάλιστα θα έβαζα δικηγόρο να ζήτηση αποζημειωση για ψυχική οδύνη αφού δημιουργεί συνεχή και επιπρόσθετη ψυχική φόρτιση στην υπάρχουσα ήδη φόρτιση να εξυπηρετεί το άρρωστος παιδί της. Ένας δικηγόρος ρε παιδιά να αναλάβει και ας πάρει για αμοιβή τα μισή αποζημειωση που θα κερδίσει στο δικαστήριο. Αν δεν βρεθεί κάποιος στα Χανιά ένα τηλέφωνο σε μια εκπομπή να τον κάνει ρόμπα και να ζητήσει να ανακατευθεί ένας δικηγόρος να πάρει ένα τηλέφωνο να προειδοποιήσει το σούργελο ιδιοκτήτη ότι αν συνεχίσει θα πέσει μυνηση θα είναι αρκετό αυτος ο πιθηκανθρωπος να σταματήσει το μπουλινγ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook