Κρήτη | Νέο περιστατικό απάτης – “Μαϊμού” λογιστής της άδειασε τον τραπεζικό λογαριασμό

Ανενόχλητοι εξακολουθούν και δρουν απατεώνες στην Κρήτη…

Νέα υπόθεση εξαπάτησης καταγράφηκε στην πόλη του Ηρακλείου αυτή τη φορά με θύμα μία γυναίκα η οποία μέσα σε λίγα λεπτά έχασε το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, η Ηρακλειώτισσα δέχτηκε τηλεφώνημα από ένα λογιστικό γραφείο το οποίο όπως προέκυψε στη συνέχεια μόνο… λογιστικό γραφείο δεν ήταν.

Συγκεκριμένα το άτομο που βρισκόταν στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, είπε στη γυναίκα ότι έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα σύμφωνα με το οποίο κάποιοι εργαζόμενοι δικαιούνται επίδομα και πώς για να το λάβει, θα πρέπει να αποστείλει τους προσωπικούς κωδικούς τραπέζης.

Η γυναίκα, ανυποψίαστη έστειλε τους κωδικούς και μέσα σε λίγα λεπτά συνειδητοποίησε ότι 1.500 ευρώ είχαν κάνει φτερά από τον τραπεζικό της λογαριασμό.

Το θύμα της απάτης ανακάλυψε πώς όλα ήταν ψέματα όταν τηλεφώνησε στο λογιστήριο με το οποίο συνεργάζται και ζήτησε διευκρινίσεις για το πρόγραμμα. Η απάντηση που έλαβε ήταν πως δεν της είχε τηλεφωνήσει ποτέ κανείς από το συγκεκριμένο λογιστήριο για κανένα πρόγραμμα…

Να σημειωθεί ότι το άγτνωστο άτομο που τηλεφώνησε στην Ηρακλειώτισσα εμφανίστηκε πολύ ενημερωμένο, τόσο για τα προσωπικά στοιχεία της όσο και για την οικογενειακή της κατάσταση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ