Κρήτη | Νέες κατηγορίες για τον 45χρονο δραπέτη – τραγουδιστή | «Πιάστηκε» με ναρκωτικά στη φυλακή

κρήτη-νέες-κατηγορίες-για-τον-45χρονο-δ-847090

Το κατώφλι του ανακριτή Ηρακλείου οδηγήθηκε σήμερα ο 45χρονος δραπέτης – τραγουδιστής προκειμένου να απολογηθεί για τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στην κατοχή του.

Ο 45χρονος έχει νέα «μπλεξίματα» με τις Αρχές, καθώς, με το που πέρασε το κατώφλι των Φυλακών, από οπού είχε δραπετεύσει στον Απρίλιο του 2002, βρέθηκε αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες.

Κι αυτό γιατί, έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στις αποσκευές, που είχε πάρει μαζί του στο σωφρονιστικό κατάστημα, βρέθηκε 1 γραμμάριο κάνναβης.

Σήμερα, ο πρώην δραπέτης βρέθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα, ωστόσο, πήρε αναβολή και θα απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής.

Σημειώνεται ότι έχει, επίσης, ασκηθεί πειθαρχική διαδικασία εις βάρος του.

Ισχυρίζεται ότι δέχεται πόλεμο

Από την πλευρά του, ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι «δέχεται πόλεμο» και πως η μικροποσότητα χασίς που βρέθηκε στις αποσκευές του, τοποθετήθηκε εκεί από τρίτο και όχι από τον ίδιο, απειλώντας με αγωγές.

Πάντως, κατά τη μεταφορά του στο Δικαστικό Μέγαρο απέφυγε τις κάμερες και τους δημοσιογράφους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Δαναός είχε συλληφθεί το 1996 στην Κρήτη, σε ηλικία 28 ετών για απάτες κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 45χρονος ζήτησε κι έλαβε προθεσμία με αποτέλεσμα να οδηγηθεί εκ νέου στον ανακριτή αύριο το πρωί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την ημέρα της σύλληψής του ο τραγουδιστής επέστρεψε στις φυλακές της Αλικαρνασσού απ’ όπου κι είχε δραπετεύσει πριν από 17 χρόνια.

Μάλιστα, ο ίδιος όπως είχε παλαιότερα δηλώσει νιώθει «λυτρωμένος» που συνελήφθη από τις αρχές.

neakriti.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook