Κρήτη | Νεαρή κοπέλα πήγε σε σπίτι για απογραφή και ο ιδιοκτήτης ξεκίνησε τις… άσεμνες χειρονομίες

κρήτη-νεαρή-κοπέλα-πήγε-σε-σπίτι-για-α-1318200

Ιδιαίτερα αναστατωμένη έφυγε από το σπίτι στο οποίο είχε πάει για να κάνει την απογραφή, μία νεαρή γυναίκα στην Κρήτη.

Πρόκειται για μία 28χρονη κοπέλα η οποία εργάζεται ως απογραφέας πληθυσμού.

Η 28χρονη πήγε σε σπίτι στο Ατσιπόπουλο Ρεθύμνου με σκοπό να απογράψει τον ένοικο.

Εκείνος, ένας 24χρονος άνδρας, την υποδέχθηκε στο σπίτι ωστόσο λίγη ώρα αργότερα και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η απογραφή, εκείνος προχώρησε σε άσεμνες χειρονομίες.

Η κοπέλα έφυγε αναστατωμένη από το σπίτι και έσπευσε να καταγγείλει το περιστατικό στην Αστυνομία η οποία εντόπισε τον 24χρονο και του φόρεσε χειροπέδες για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

ekriti.gr 

One thought on “Κρήτη | Νεαρή κοπέλα πήγε σε σπίτι για απογραφή και ο ιδιοκτήτης ξεκίνησε τις… άσεμνες χειρονομίες

  1. Αυτό είναι το σχέδιο, αν δεν θέλετε να απογραφείτε θα σας καταγγέλουν για απόπειρα βιασμού, δηλαδή τρομοκρατουν ΚΑΙ ΕΔΩ για να πετύχουν τον σκοπό τους, να μάθουν τι έχετε να σας τα αρπάξουν. Η καλύτερη αντιμετώπιση είναι αν σας χτυπήσει κάποιος την πόρτα και ανοίξετε, και σας πουν είμαστε από την απογραφή, μπλα μπλα μπλα πείτε ότι ο ιδιοκτήτης λείπει και ότι είσαστε εκεί για να ξεβουλώσετε το νεροχύτη και στην συνέχεια κλειδώσετε το σπίτι και φύγετε. Μη δώσετε ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ, ΟΥΤΕ ΟΝΟΜΑ, ΤΙΠΟΤΕ. ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΣΕ 5 – 6 μήνες που θα αρχίσουν να κατασχέσουν λογαριασμούς στις τράπεζες για δήθεν φόρους που χρωστάτε για την στάνη, για το μπαλκόνι, για τις κότες, το αμπέλι, της ελιές, τα τετραγωνικά του σπιτιού που είναι παραπάνω γιατί έχει πέργκολα, κλπ κλπ.
    Θα μετανιώσετε πίκρα όσοι απογραφείτε όπως έγινε και με τα ψέματα των εμβολίων, κλπ.
    Η κυβέρνηση είναι μια συμμορία απατεώνων, σας κατάστρεψε οικονομικά και θέλει να βάλει χέρι στις περιουσίες σας, έτσι θα σας υποτάξει και θα την προσκυνάτε για να σας δίνει ένα φιλοδώρημα σούπερ μάρκετ. Πάρτε το χαμπάρι, ο κρητικοπιθηκος είναι ένα αριστερό σκουπίδι, θυμιθειτε τι σας υποσχέθηκε να τον ψηφίσετε και τι έκανε μόλις βγήκε πρωθυπουργός. Αν ειναι δυνατόν να λένε για δεξιά και πατριωτικό κόμμα, η ΝΔ ειναι πιο αριστερά και από τον ΣΥΡΙΖΑ, και με @υτους θα κυβερνήσει, να το θυμάστε. Σας στείλει συνεχώς παγίδες και συνεχιζετε και πέφτετε μέσα, μην πέσετε στην παγίδα της απογραφής, ρίξτε το σκουπίδι με την κυβερνηση συμμορία και ξαναπάρετε την ζωή και την τύχη σας στα χέρια σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook