Κρήτη | Νέα θυσία στο βωμό του «Μολώχ της ασφάλτου»! Άφησε την τελευταία του πνοή, στα 19 του χρόνια

κρήτη-νέα-θυσία-στο-βωμό-του-μολώχ-τη-903969

Τραγικός επίλογος για έναν 19χρονο που σκοτώθηκε το πρωί της Τετάρτης σε τροχαίο δυστύχημα στο Ηράκλειο. Ο 19χρονος Μιχάλης κινείτο με δίκυκλο λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων Ηρακλείου και στην κατεύθυνση από Γάζι προς Ηράκλειο.

Για άγνωστη αιτία, ο άτυχος 19χρονος έχασε τον έλεγχο του δικύκλου το οποίο χτύπησε στο κράσπεδο νησίδας με αποτέλεσμα να βρεθεί ο νεαρός αιμόφυρτος στο οδόστρωμα. Δυστυχώς τα τραύματα του 19χρονου ήταν τόσο σοβαρά που δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή. Σύμφωνα με την την πιο πιθανή εκδοχή ο νεαρός δεν φορούσε κράνος. Βαθιά οδύνη προκάλεσε η απώλεια της ζωής του στην οικογένεια και τους φίλους του που δεν μπορούν να πιστέψου ότι ο 19χρονος χάθηκε τόσο ξαφνικά.

«Ματωμένος» Αύγουστος

Αν και βρισκόμαστε ακόμα στις αρχές Αυγούστου, το καλοκαίρι αποδείχθηκε «ματωμένο» για την Κρήτη. Στους δρόμους του νησιού από την αρχή τον Ιούνιο «χάθηκαν» 14 ψυχές και υπάρχουν φόβοι ότι ο αριθμός αυτός θα ανέβει μέχρι να τελειώσει το καλοκαίρι. Συνολικά τα θύματα τροχαίων στην Κρήτη για το 2019 ανέρχονται σε 42. Οι αρχές εφιστούν την προσοχή των οδηγών ώστε να υπάρξουν άλλα αθώα θύματα στην άσφαλτο.

neakriti.gr

One thought on “Κρήτη | Νέα θυσία στο βωμό του «Μολώχ της ασφάλτου»! Άφησε την τελευταία του πνοή, στα 19 του χρόνια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook