Κρήτη | Νέα σύλληψη για κοκαΐνη! 35χρονος με περισσότερο από μισό κιλό

κρήτη-νέα-σύλληψη-για-κοκαΐνη-35χρονος-797091

Συνελήφθη, το πρωί, στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, 35χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο  στοχευμένων  ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σήμερα (12.01.2019) το πρωί από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας  εντόπισαν και συνέλαβαν τον 35χρονο, ο οποίος είχε αφιχθεί σε προγενέστερο χρόνο ακτοπλοϊκώς στο Ηράκλειο.

Ακολούθησε έλεγχος στον 35χρονο όπου κατά τη διάρκεια αυτού διαπιστώθηκε ότι μετέφερε στις αποσκευές του τέσσερις αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες συνολικά 630 γραμμάρια κοκαΐνης, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν κινητό τηλέφωνο ως μέσο διευκόλυνσης παράνομων δραστηριοτήτων και το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, ενώ ο συλληφθείς  με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Ηρακλείου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook