Κρήτη | Νέα φορητά ψηφιακά ακτινολογικά μηχανήματα για τα νοσοκομεία – Ένα και στα Χανιά | Photos

κρήτη-νέα-φορητά-ψηφιακά-ακτινολογικ-1369415

Στις 2 Νοεμβρίου 2021 η Διοικήτρια της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, κ. Λένα Μπορμπουδάκη, αιτήθηκε από τον Γενικό Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας, κ. Ιωάννη Κωτσιόπουλο, 6 (έξι) φορητά ψηφιακά ακτινολογικά μηχανήματα για τα νοσοκομεία της Κρήτης και 6 (έξι) νέες κλίνες Μ.Ε.Θ. για το Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου (εν αναμονή παράδοσης), από την σημαντική δωρεά του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης.

Το αίτημα έγινε δεκτό από τον Γενικό Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας, και αυτές τις ημέρες παραδίδεται ο πολύτιμος βιοϊατροτεχνολογικός (ΒΙΤ) εξοπλισμός στα Νοσοκομεία της Κρήτης.

Η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης ευχαριστεί θερμά για την συνεργασία, τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων του νησιού μας. Ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Διευθυντή του Τ.Ε.Π. ΠΑΓΝΗ και Αναπληρωτή Καθηγητή, Ιατρικής Σχολής, Πανεπιστημίου Κρήτης, κ. Γεώργιο Νότα και την Διευθύντρια Νεογνολογικής Κλινικής, ΜΕΝΝ Νεογνών του ΠαΓΝΗ και Επίκουρη Καθηγήτρια, Ιατρικής Σχολής, Πανεπιστημίου Κρήτης, κ. Ελευθερία Χατζηδάκη, για την εξαιρετική συνεργασία τους, που είχε ως αποτέλεσμα να καταφέρει η διοίκηση της ΥΠΕ Κρήτης να εξασφαλίσει πολύτιμο βιοϊατρικό εξοπλισμό και για το τριτοβάθμιο Νοσοκομείο του νησιού μας.

Η προσπάθεια για καλύτερες υπηρεσίες υγείας προς όλους, συνεχίζεται.

Άμεσα θα ξεκινήσει η παράδοση των Φορητών Ψηφιακών Ακτινολογικών Μηχανημάτων (portable X-ray machine) και των Κλινών ΜΕΘ (ICU beds), σύμφωνα με τον συνημμένο πίνακα:

Τα είδη θα παραδοθούν απευθείας στις εγκαταστάσεις των νοσοκομείων από μεταφορική εταιρεία που συνεργάζεται με τον ΔΟΜ. Προκειμένου για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα πρέπει να συνταχθούν πρωτόκολλα ποσοτικής και ποιοτικής παραλαβής και ελέγχου των ειδών, αναγράφοντας απαραίτητα το είδος, την ποσότητα και τον σειριακό αριθμό.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook