Κρήτη | «Να ανοίξουν τα στόματα» ζητά ο ανήλικος – «Είναι όλα ψέματα, η αλήθεια θα φανεί» λέει ο γιος του λυράρη

κρήτη-να-ανοίξουν-τα-στόματα-ζητά-ο-1658901

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία από την νέα υπόθεση βιασμού κατά συρροή και μαστροπείας σε βάρος ανήλικου αγοριού στο Ηράκλειο (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ)

Ο βασικός κατηγορούμενος στην ανατριχιαστική αυτή υπόθεση, ο γνωστός 66χρονος λυράρης, αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα (δείτε ΕΔΩ)

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την Ασφάλεια Ηρακλείου, αφορά σε βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη βία κατ’ εξακολούθηση, και αφορούν στο διάστημα από το 2018 ως και 15 Φεβρουαρίου 2023.

Εκτός από τον 66χρονο λυράρη στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και νοσοκομειακός γιατρός ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί. Παράλληλα, αναζητούνται τουλάχιστον δύο ακόμα άνδρες που φέρονται να κακοποίησαν σεξουαλικά το ανήλικο αγόρι ως «πελάτες» του 66χρονου μουσικού. Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες για άλλους 29 χρήστες πλατφορμών ή σελίδων κοινωνικής δικτύωσης, μέσω των οποίων ο μουσικός φέρεται να εξέδιδε το παιδί

Ο λυράρης, διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τους γονείς του παιδιού -ο οποίος σήμερα είναι 15 χρονών.

Ο 66χρονος είναι μάλιστα οικογενειάρχης, αφού έχει σύζυγο και έναν γιο, ο οποίος μιλώντας στο Star, κάνει λόγο για ένα μεγάλο ψέμα.

«Είναι όλα ψέματα. Η αλήθεια θα φανεί. Την Τρίτη στις αρχές θα αποδειχθούν ότι όλα είναι ψέματα» λέει ο γιος του λυράρη.

Από το 2020 ανάγκαζε τον ανήλικο να του στέλνει φωτογραφίες και βίντεο όπου ήταν γυμνός και στη συνέχεια, ο 66χρονος το ανέβαζε σε ειδική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης όπου είχε δημιουργήσει προφίλ με τον ανήλικο, ενάντια στη θέληση του νεαρού αγοριού.

Επιπλέον, από τον Δεκέμβριο του 2022 ως τον Φεβρουάριο του 2023, ο λυράρης είχε κανονίσει τρεις συναντήσεις του αγοριού με διαφορετικούς άνδρες ώστε να συνευρεθεί μαζί τους ερωτικά.

Από την προανάκριση, έχει ταυτοποιηθεί ο ένας ο οποίος είναι γιατρός σε νοσοκομείο και τέθηκε ήδη σε αργία. Από την έρευνα προέκυψε ότι συναντήθηκε με το αγόρι αλλά δεν ολοκλήρωσε τη γενετήσια πράξη σε βάρος του.

Οι άλλοι δύο δράστες, οι οποίοι είχαν ολοκληρώσει τις γενετήσεις πράξεις σε βάρος του ανηλίκου, δεν έχουν ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής.

Να ανοίξουν τα στόματα» ζητά ο ανήλικος

Σύμφωνα με το cretalive, ο ανήλικος εμφανίζεται λυτρωμένος από το μαρτύριο που ζούσε όλα αυτά τα χρόνια. Βρήκε τη δύναμη να μιλήσει, όπως λέει, για να δώσει κουράγιο σε όλα τα παιδιά εκείνα που μπορεί να βιώνουν κάτι ανάλογα οδυνηρό.

«Να ανοίξουν τα στόματα» ζητά, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να φοβούνται αλλά να «σπάσουν» τη σιωπή τους. Τότε μόνο θα μπορέσουν να ηρεμήσουν πραγματικά και να συνεχίσουν τη ζωή τους.

Στο πλευρό του βρίσκεται η μητέρα του, η οποία παρά το αρχικό σοκ, δεν δίστασε να ζητήσει την συνδρομή των Αρχών ώστε να μάθει τι συμβαίνει στο παιδί της. Όλα ξεκίνησαν όταν βρήκε κάποιες φωτογραφίες με ευαίσθητο περιεχόμενο στο κινητό του τηλέφωνο και πήγε στην Ασφάλεια Ηρακλείου οπότε και ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι αυτής της υπόθεσης.

Protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook