Κρήτη: Μύρισε… πορτοκάλι ένας ακόμη θεσμός | Photos

κρήτη-μύρισε-πορτοκάλι-ένας-ακόμη-θε-840538

Με επιτυχία στέφθηκε η 7η γιορτή Πορτοκαλιού στο Φόδελε, που διοργάνωσε την Κυριακή ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φόδελε «Δομήνικος Θεοτοκόπουλος» με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης.

Το πλήθος των επισκεπτών, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα τοπικά προϊόντα και να γευτούν συνταγές της περιοχής. Γλυκά του κουταλιού, παγωτά, γλυφιτζούρια, λικέρ και άλλα παρασκευάσματα από πορτοκάλι και όχι μόνο προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενους, που παράλληλα παρακολούθησαν και δρώμενα για μικρούς και μεγάλους.

Το παρών για μια ακόμη χρονιά στο θεσμό του Φόδελε έδωσε,. μεταξύ άλλων και ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης με στελέχη της Δημοτικής Αρχής, ο οποίος μίλησε με τους κατοίκους, επισκέφτηκε όλα τα περίπτερα που είχαν στηθεί δίνοντας συγχαρητήρια σε όλους και τονίζοντας: «Μια εκδήλωση που έγινε θεσμός για ολόκληρη την Κρήτη, η γιορτή πορτοκαλιού στο Φόδελε, κατάφερε και φέτος να φιλοξενήσει χιλιάδες κόσμου, να προβάλει το πανέμορφο Φόδελε και να αναδείξει την μοναδική φιλοξενία των κατοίκων του.Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους τοπικούς φορείς για την εξαιρετική διοργάνωση όπως επίσης και ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην Περιφέρεια Κρήτης και τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Κώστα Φασουλάκη για την υποστήριξή σε αυτόν το θεσμό για το Μαλεβίζι. Μπράβο σε όλους!».

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook