Κρήτη | Μπήκε στις τουαλέτες παραλιακού μαγαζιού και προσπάθησε να βιάσει τουρίστριες

Ένα σοκαριστικό περιστατικό αναστάτωσε, τις προηγούμενες ημέρες, τους λουόμενους σε παραλία του Ηρακλείου, όταν ένας άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά δύο νεαρές τουρίστριες.

Το περιστατικό συνέβη σε παραθαλάσσιο κατάστημα της παραλίας της Αμνισσού, όταν ένας 34χρονος ημεδαπός, εισέβαλε στην τουαλέτα του καταστήματος και παρενόχλησε σεξουαλικά δύο νεαρές τουρίστριες, θωπεύοντάς τες και προσπαθώντας να τις βιάσει.

Οι τουρίστριες αντέδρασαν και προκλήθηκε σχετική αναστάτωση στους λουόμενους που βρίσκονταν στην παραλία.

Για το συμβάν, αρχικά, κλήθηκε η αστυνομία. Ωστόσο, στη συνέχεια, λόγω εδαφικής αρμοδιότητας, ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, άνδρες του οποίου έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον 34χρονο μέσω της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ σχημάτισαν και τη σχετική δικογραφία εις βάρος του.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε ενώπιον των Εισαγγελικών Αρχών, οι οποίες διέταξαν ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Μάλιστα, με βάση και τη δεύτερη Εισαγγελική εντολή, ο άνδρας επρόκειτο να σταλεί εκ νέου για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, η οποία και θα καταδείκνυε εάν η πράξη της σεξουαλικής παρενόχληση των δύο γυναικών επρόκειτο για ακούσια ενέργεια από πλευράς του 34χρονου και εάν ο ίδιος θα μεταφερόταν σε κάποιο ψυχιατρικό ίδρυμα.

neakriti.gr 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΚρήτη | Κυκλοφορούσε με περίστροφο και 273 σφαίρες στο αυτοκίνητο
Επόμενο άρθροΧανιά | Εκδήλωση για τον ηρωϊκό Ανθυπολοχαγό Ιωάννη Κουρομιχελάκη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ