Κρήτη | Μπήκε στη θάλασσα για να αυτοκτονήσει – Aρνιόταν τη βοήθεια και έλεγε ότι θέλει να πεθάνει

κρήτη-μπήκε-στη-θάλασσα-για-να-αυτοκτο-940929

Συναγερμός το μεσημέρι της Δευτέρας στο Ηράκλειο όπου κινδύνευσε μια γυναίκα μέσα στη θάλασσα.

Η 38χρονη γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες μπήκε στη θάλασσα (με τα ρούχα της) για να αυτοκτονήσει στην παραλία του Αρίνα.

Την γυναίκα είδε ο ναυαγοσώστης σε απόσταση περίπου 250 μέτρων από τον πύργο και άρχισε να σφυρίζει ζητώντας της αν βγει από το νερό.

Επικράτησαν στιγμές αγωνίας, με φόντο και τον κυματισμό στη θαλάσσια περιοχή.

Μάλιστα, το μεγάλο φουσκωτό σκάφος «Ωκεανίς Γ» έφτασε μέσα σε λίγα λεπτά στο σημείο, από τις Γούβες, με τους ναυαγοσώστες Μανόλη Κλάδο και Νεκτάριο Τζιουβάρα να προσπαθούν να βοηθήσουν τη γυναίκα, η οποία ωστόσο αρνιόταν να δεχθεί τη βοήθεια τους λέγοντας ότι θέλει να πεθάνει.

Η γυναίκα ανασύρθηκε από τη θάλασσα από τον Μανόλη Κλάδο από την «Ωκεανίς», ενώ ταυτόχρονα ενημερώθηκε ο ναυαγοσώστης από τον πύργο προκειμένου να μεταβεί σε κοντινή απόσταση με σανίδα (περίπου 30 μέτρα από την ακτή) ώστε να παραλάβει τη γυναίκα από το σκάφος.

Άμεσα έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο προσέφερε τις πρώτες βοήθειες, με την γυναίκα να μεταφέρεται στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Το σοβαρό αυτό περιστατικό ανέδειξε την σπουδαιότητα της παρουσίας ναυαγοσωστών στις παραλίες ακόμα και τον μήνα Οκτώβριο.

Η γυναίκα είχε παρκάρει το όχημα της στην παραλία του Αρίνα και όπως φάνηκε ήταν αποφασισμένη να βάλει τέλος στη ζωή της, κάτι που αποτράπηκε χάρη στην σωτήρια επέμβαση των ναυαγοσωστών στον Δήμο Χερσονήσου.

Δεύτερη απόπειρα

Πρόκειται ωστόσο για τη δεύτερη απόπειρα αυτοκτονίας σε ένα 24ωρο στο Ηράκλειο.

Τέλος στη ζωή της προσπάθησε να βάλει και μια 43χρονη γυναίκα.

Η ίδια προσπάθησε να βάλει την Κυριακή να αυτοκτονήσει καταναλώνοντας χάπια. Η 43χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο .

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook