Κρήτη | «Μιλούσαμε σε βουλωμένα αυτιά» λέει ο δικηγόρος του 38χρονου που προφυλακίστηκε για το περιστατικό στον Μυλοπόταμο

κρήτη-μιλούσαμε-σε-βουλωμένα-αυτιά-1513487

Έκπληκτος από την προφυλάκιση του 38χρονου για την καταδίωξη και επίθεση στους τουρίστες στον Μυλοπόταμο εμφανίζεται ο δικηγόρος του συλληφθέντα, Διονύσης Βέρρας.

Ο κ. Βέρρας μετά το τέλος της πολύωρης απολογίας στα δικαστήρια του Ρεθύμνου έκανε λόγο για ένα «ανύπαρκτο κακούργημα» ενώ τόνισε πως τόσο ο 38χρονος όσο και εκείνος «μιλούσαμε σε βουλωμένα αυτιά».

«Το αποτέλεσμα είναι ότι κρατήθηκε προσωρινά με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή. Τέσσερις δεκαετίες είμαι στα ποινικά δικαστήρια και είναι η πρώτη φορά που μία τέτοια περίπτωση πρόκλησης υλικών ζημιών μετατράπηκε σε κακούργημα.Δεν υπάρχει κανένα δικαστήριο και συμβούλιο, που θα ακολουθήσουν, που θα συμφωνήσει με το νομικό χαρακτηρισμό που ασκήθηκε η ποινική δίωξη. Είναι ένας ξεκάρφωτος και αναντίθετος με το αποδεικτικό υλικό, νομικός χαρακτηρισμός, ο οποίος έγινε μόνο και μόνο για να γίνει η προσωρινή κράτηση. Εμείς από την πλευρά μας είπαμε την αλήθεια. Ο εντολέας μου περιέγραψε αυτό που βίωσε. Αλλά ποιος τον άκουσε; Κανείς. Μιλάγαμε σε βουλωμένα αυτιά. Είναι η πρώτη φορά στην πολυετή καριέρα μου που αισθάνθηκα ότι δεν ακούγομαι από κανέναν», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βέρρας ενώ παράλληλα ανέφερε πως ο 38χρονος είναι ένας βιοπαλαιστής που δουλεύει για δύο οικογένειες.

«Προφυλάκισαν έναν βιοπαλαιστή που στηρίζει οικονομικά δύο οικογένειες»

«Προφυλάκισαν έναν άνθρωπο που έχει μία σύζυγο με σκλήρυνση κατά πλάκας σε προχωρημένο στάδιο και τέσσερα παιδιά. Ο ίδιος δεν έχει πατέρα αλλά έχει έναν αδερφό που έχει εγχειριστεί με καρδιά και είναι κρεμασμένος πάνω του με τρία παιδιά. Άρα έχουμε 8 ανήλικα παιδιά και δύο οικογένειες κρεμασμένες σε αυτόν το βιοπαλαιστή. Αυτό τον βιοπαλαιστή κρατήσανε προσωρινά με ανύπαρκτο κακούργημα», επεσήμανε σχετικά ο κ. Βέρρας.

Τέλος, ο κ. Βέρρας σχολίασε και τα ρατσιστικά κίνητρα λέγοντας πως η λέξη «ρατσιστικό» που υπάρχει μέσα στη ασκηθείσα δίωξη είναι μία «πελώρια ανοησία».

«Το ρατσιστικό είναι μία πελώρια ανοησία. Και αυτός που εμπνεύστηκε αυτή την ανοησία ώστε να μιλήσει για ρατσιστικά κίνητρα και να ασκηθεί δίωξη με αυτό είναι ένας άσχετος άνθρωπος. Δεν υπάρχουν ρατσιστικά κίνητρα. Αυτά είναι απίστευτα. Πώς δηλαδή να γνώριζε ο ένας αν είναι Έλληνας ο άλλος οδηγός ή Ολλανδός, ή Γερμανός ή Κινέζος;», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Βέρρας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 38χρονος είναι ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης και φέρει ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης κατά συρροή με ρατσιστικά κίνητρα.

cretapost.gr

5 thoughts on “Κρήτη | «Μιλούσαμε σε βουλωμένα αυτιά» λέει ο δικηγόρος του 38χρονου που προφυλακίστηκε για το περιστατικό στον Μυλοπόταμο

  1. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΛΕΡΡΑΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΤΡΟ.
    ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΟΙ ΠΕΤΣΑΚΕΣ ΤΟΥ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑ ΝΤΑΗΛΗΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ: ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΚΟΥΒΑΝΕΖΟΥΣ, ΚΟΓΚΟΛΕΖΟΥΣ, ΑΓΓΛΟΥΣ, ΓΑΛΛΟΥΣ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥΣ, ΙΤΑΛΟΥΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ, ΣΦΑΚΙΑΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΚΑΣΤΡΙΝΟΥΣ.

  2. Επιτέλους πρέπει να μπεί το νερό στο αυλάκι και οι ψευτοπαλικαράδες της Κρήτης απο μυλοπόταμο μεριά όπως και γενικότερα να ησυχάσουν.Φάγατε τον Λαζαρίδη σκοτώνετε και τραμπουκίζετε φοιτητές,οικογενειάρχες,τουρίστες αρα στην «μπουζού» και μόκο!
    Μου έιχε τύχει ανάλογο περιστατικό προ καμιά 10αριά χρόνια που γύρναγα απο το ελαφονήσι στα Χανιά με την οικογένεια μου απο ενα παρόμοιο «πέτσακα» με μάυρο αγροτικό με ρεθυμνιώτικες πινακίδες αλλά εαν δεν είχα την οικογένεια μέσα με μικρά παιδιά και ήμουν μόνος θα σταμάταγα σε ενα μέρος διχως κίνηση και θα τον είχα εκτελέσει.Για καλή του τύχη όμως ήμουν με την οικογένεια.!!!!

  3. Μέσα χωριατοπέτσακα μέχρι να ψοφήσεις,και σε όλα τα ζώα μυλοποτάμου,ανωγείων,ρεθύμνου και γενικά της Κρήτης.
    Μ@λ@κες μας εχετε ξεφτυλίσει οτι η Κρήτη μόνο χασισέμπορους και ψευτονταήδες βγάζει!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook