Κρήτη | Μικρά παιδιά έφτιαξαν τον «χαρταετό της ελπίδας» – Φόρος τιμής στις ψυχές που χάθηκαν στα Τέμπη

κρήτη-μικρά-παιδιά-έφτιαξαν-τον-χαρτ-1641567

Ο «Χαρταετός της Ελπίδας» δημιουργήθηκε από μικρούς μαθητές στο 48 Νηπιαγωγείο Ηρακλείου, με στόχο την σύνδεση όσων περισσότερων παιδιών ήταν δυνατό μέσα από την εικαστική τους οπτική και τέχνη.

Παράλληλα, οι εκπαιδευτικοί μέσα από αυτή την πρωτοβουλία δίνουν ηχηρό μήνυμα στα μικρά παιδιά, να μην πάψουν ποτέ να προσμένουν τα όνειρα τους που είναι εκεί έξω και τα περιμένουν! Με την συμμετοχή άλλων 50 σχολείων της Ελλάδας και της Κύπρου έγινε πραγματικότητα!

Σε αυτόν τον Χαρταετό αποτυπώνεται ο κόσμος, τα όνειρα, το μέλλον φτιαγμένος από παιδικά χεράκια! Όπως φαίνεται τα μικρά παιδιά δίνουν ελπίδα ,ονειρεύονται και στέλνουν τα δικά τους μηνύματα μέσα από πολύχρωμες ζωγραφιές και λέξεις που αγγίζουν, με τη στήριξη πάντα των συναδέλφων μου που τους ευχαριστώ πολύ για την συνεργασία.

Γιατί τα παιδιά θα αλλάξουν αυτόν τον κόσμο.. Δυστυχώς τα δυσάρεστα αυτά γεγονότα θα αποτελέσουν τον χαρταετό ως φόρος τιμής σε όλα εκείνα τα νέα παιδιά που χάθηκαν τόσο άδικα και πρόωρα από κοντά μας στα Τέμπη. Σε όλες εκείνες τις Ελπίδες που έσβησαν άδικα και δεν πρόλαβαν να αλλάξουν τον κόσμο…

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook