Κρήτη | Μιχάλης Λεμπιδάκης: Έχω ήδη ξεχάσει την απαγωγή μου, δεν το έχω πια στο μυαλό μου

κρήτη-μιχάλης-λεμπιδάκης-έχω-ήδη-ξεχά-1199285

Παρελθόν είναι για τον επιχειρηματία από την Κρήτη, Μιχάλη Λεμπιδάκη, η απαγωγή του, που έγινε το 2017 καθώς επέστρεφε στο σπίτι του στα Καλέσα από το αεροδρόμιο Ηρακλείου ερχόμενος από ένα επαγγελματικό ταξίδι στην Πολωνία.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Ηρακλείου ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, ανέφερε ότι η απαγωγή του είναι κάτι που έχει αφήσει πίσω του. «Δεν το θυμάμαι καν», είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι «δεν θυμόμουν καν ότι συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από την απαγωγή μου. Δεν το έχω πια στο μυαλό μου».

Σημειώνεται ότι αύριο, 30 Μαρτίου συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από εκείνο το απόγευμα του 2017 που ο επιχειρηματίας έπεσε θύμα της πιο μακράς σε διάρκεια απαγωγής στα ελληνικά αστυνομικά χρονικά, με την αστυνομία να προσπαθεί επί έξι μήνες να λύσει έναν δύσκολο γρίφο.

Ένα αυτοκίνητο τού έστησε ενέδρα και δύο κουκουλοφόροι έσπασαν με βαριοπούλα το τζάμι του αυτοκινήτου του επιχειρηματία, τον άρπαξαν και τον επιβίβασαν σε ένα δεύτερο αυτοκίνητο, τα οποία βρέθηκαν καμένα λίγα λεπτά αργότερα σε κοντινή απόσταση.

newbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook