Κρήτη | Μία ολόκληρη γειτονιά ζει με τον τρόμο λόγω… δράσης νεαρών

κρήτη-μία-ολόκληρη-γειτονιά-ζει-με-τον-1340970

Ζουν με τον τρόμο στην Αγία Αικατερίνη στο Ηράκλειο! Σκηνές εφιαλτικές περιγράφουν κάτοικοι του συνοικισμού και γείτονες του κατοίκου που πυροβόλησε εναντίον των νεαρών.

Όπως γράφαμε νωρίτερα, τρεις νεαροί γλίτωσαν από καθαρή τύχη όταν το βράδυ της Παρασκευής ένας 75χρονος άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους.

Χωρίς να θέλει κανείς να δικαιολογήσει την παραπάνω πράξη, κάτοικοι της περιοχής περιγράφουν πως δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται φασαρίες στη γειτονιά. Όπως αναφέρεται, η πράξη του ηλικιωμένου είναι καταδικαστέα.

Σύμφωνα με όσα περιγράφουν, από το απόγευμα ως τα μεσάνυχτα, νεαροί ασχημονούσαν, πετούσαν δυναμιτάκια στην αυλή του ηλικιωμένου, με αποτέλεσμα να τον… βγάλουν από τα ρούχα του.

Στο στόχαστρό τους, σύμφωνα με τους γείτονες, μπαίνουν και άλλα σπίτια.

Όπως περιγράφεται, οι νεαροί, «κρύβονται» πίσω από το γεγονός ότι είναι ανήλικοι και συμπεριφέρονται όπως … τους καπνίσει. Κάνουν σούζες με τα μηχανάκια, ενοχλούν τη γειτονιά ενώ έχουν ήδη γίνει σχετικές καταγγελίες από περίοικους στην αστυνομία.

Όπως τονίζουν οι γείτονες, είναι μια κατάσταση που μετρά 3 χρόνια, η ομάδα των ανηλίκων ήταν μεγαλύτερη παλιότερα, τώρα αποτελείται από λιγότερα άτομα.

Το να παίρνει κανείς ένα όπλο και να πυροβολεί δεν είναι η λύση, σε καμία περίπτωση.

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook