Κρήτη | Μια νέα σύγχρονη «κυψέλη» του αθλητισμού εγκαινιάστηκε από τον Αρναουτάκη στο Μυλοπόταμο

κρήτη-μια-νέα-σύγχρονη-κυψέλη-του-αθ-1435577

Ένα νέο γήπεδο ποδοσφαίρου που θα αποτελέσει Κυψέλη άθλησης για μαθητές για την νεολαία, εγκαινιάστηκε σήμερα στην Αξό Μυλοποτάμου Ρεθύμνου από τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.

Το γήπεδο που χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Μυλοποτάμου και στα εγκαίνια του σήμερα όλοι οι παριστάμενοι τοπικοί φορείς, πολίτες της περιοχής, οι νέοι και τα παιδιά χειροκρότησαν την λειτουργία της νέας σύγχρονης γηπεδικής εγκατάστασης 5Χ5.

Προηγήθηκε η τέλεση Αγιασμού, ενώ τα εγκαίνια συνδυάστηκαν με ποδόσφαιρο από τα παιδιά με μπάλες που μοίρασε ο Περιφερειάρχης και που συμμετείχε ο ίδιος και ο Δήμαρχος Δημήτρης Κόκκινος στο «εναρκτήριο λάκτισμα».

Η Περιφέρεια Κρήτης, όπως ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης ανταποκρίθηκε στο αίτημα των φορέων, της τοπικής κοινωνίας στην υλοποίηση της σύγχρονης γηπεδικής εγκατάστασης για την νεολαία μας.

Παράλληλα ο κ Αρναουτάκης ανέφερε, ότι η Περιφέρεια υλοποιεί έργα σε συνεργασία με τους φορείς προς όφελος των τοπικών κοινωνιών, της νεολαίας μας, και ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Μυλοποτάμου και τους συνεργάτες του.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Δημήτρης Κόκκινος, τόνισε ότι υλοποίηση του γηπέδου ήταν αίτημα του χωριού και προτεραιότητα της νεολαίας. Παράλληλα αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν στην νεολαία τέτοια έργα σε κάθε περιοχή και ευχαρίστησε για την χρηματοδότηση τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, τον πρόεδρο της κοινότητας Στέλιο Πατελάρο και τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου που δούλεψαν μεθοδικά και αποτελεσματικά στην ολοκλήρωση της υποδομής.

Ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αξού Στέλιος Πατελάρος και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου, Γιάννης Βρέντζος αναφέρθηκαν στην σημαντικότητα της λειτουργίας του νέου γηπέδου 5Χ5 στο χωριό τους και ευχαρίστησαν θερμά τον Περιφερειάρχη και τον Δήμαρχο που ανταποκρίθηκαν στο αίτημα της τοπικής κοινωνίας που ήταν προτεραιότητα της νεολαίας.

Επίσης την σημαντικότητα της λειτουργίας του νέου γηπέδου και τον ρόλο του στην νεολαία, στον Αθλητισμό, στην ευγενή άμιλλα και στο ευ αγωνίζεστε, επισήμαναν οι παριστάμενοι Περιφερειακοί σύμβουλοι Μανόλης Χνάρης, Γιάννης Παρασύρης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Μυλοποτάμου Μανούσος Κλάδος, ο Αντιδήμαρχος Μηνάς Ρουμπάκης, αλλά και ο ιερέας, εκπαιδευτικοί και πολίτες της Αξού.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook