Κρήτη | Μετανιωμένος ο πατέρας για τη μπουνιά στην κόρη του

κρήτη-μετανιωμένος-ο-πατέρας-για-τη-μπ-808837

Για τις 14 Φεβρουαρίου αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του 43χρονου που κατηγορείται ότι χτύπησε την 13χρονη κόρη του. Όπως έγινε γνωστό για την συγκεκριμένη υπόθεση έχει ενεργοποιηθεί η διαδικασία της ποινικής διαμεσολάβησης ώστε σε άμεση συνεργασία με τις συναρμόδιες Αρχές και υπηρεσίες να διερευνηθούν οι συνθήκες διαβίωσης στο σπίτι της οικογένειας και να διασφαλιστεί ότι τόσο η 13χρονη όσο και τα μικρότερα αδέρφια της μπορούν να μεγαλώσουν σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Η μητέρα της 13χρονης επιστρέφει απόψε από την Αλβανία και αύριο αναμένεται να έχει συνάντηση με τον εισαγγελέα και την αρμόδια εισαγγελέα ανηλίκων ώστε να συζητήσουν το θέμα και να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για το παιδί το οποίο εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην παιδοχειρουργική.

Ο εισαγγελέας του Αυτοφώρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου ζήτησε ο πατέρας να έρθει σε επαφή μόνο εάν η εισαγγελέας ανηλίκων και η μητέρα συμφωνήσουν από κοινού. Ο 43χρονος εμφανίστηκε μετανιωμένος υποστηρίζοντας ότι έγινε πρώτη φορά και ότι θέλει τα καλύτερα για τα παιδιά του.

Η πρόεδρος της έδρας απευθυνόμενη στον κατηγορούμενο συνέστησε ψυχραιμία, τονίζοντας ότι είναι ανεπίτρεπτο να χτυπάει ένα παιδί. Παράλληλα έδωσε συγχαρητήρια στο διευθυντή του σχολείου και στην κοινωνική λειτουργό του δήμου Μαλεβιζίου.

Πηγή: cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook