Κρήτη | Μέσα σε πάνα μωρού έκρυψε τα λεφτά που έκλεψε από την γυναίκα του πρώην βουλευτή – Στα χέρια της αστυνομίας η 27χρονη

κρήτη-μέσα-σε-πάνα-μωρού-έκρυψε-τα-λεφ-442815

Συνελήφθη άμεσα η 27χρονη που ενοχοποιείται για την χθεσινή κλοπή της τσάντας της συζύγου πρώην βουλευτή από καφετέρια στο Ηράκλειο.(ΕΔΩ)

Η 27χρονη είχε κρύψει τα χρήματα μέσα σε μια πάνα μωρού ενώ η ταυτοποίηση της από τις Αρχές έγινε μέσω του βίντεο από τις κάμερες του καταστήματος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, «συνελήφθη άμεσα χθες (24.12.2021) το μεσημέρι στο Ηρακλειο από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου ημεδαπή κατηγορούμενη για κλοπή.

Ειδικότερα, χθές (24.12.2021) το μεσημέρι άγνωστη αφαίρεσε από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος τσάντα ημεδαπής που περίεχε το χρηματικό ποσό των 1.300 ευρώ .

Από την ενδελεχή και εμπεριστατωμένη έρευνα καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και βιντεοληπτικού υλικού προέκυψε ότι η ανωτέρω ημεδαπή είχε διαπράξει την εν λόγω κλοπή.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη ενώ στην κατοχή της βρέθηκε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό το οποίο και αποδόθηκε στην παθούσα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook