Κρήτη | Μέσα έπαιζαν ζάρια αλλά ο τσιλιαδόρος… δεν πρόλαβε να τους ειδοποιήσει

κρήτη-μέσα-έπαιζαν-ζάρια-αλλά-ο-τσιλια-974440

Οι Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, σε όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, διενεργούν συστηματικούς ελέγχους σε καταστήματα και άλλους χώρους για την καταπολέμηση της παράνομης διενέργειας των τυχερών παιγνίων.

 Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ελέγχων, συνελήφθησαν χθες (27.12.2019) μεταμεσονύκτιες ώρες σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, δεκατρείς ημεδαποί ηλικίας από 21 έως 58 ετών, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Eιδικότερα, χθες (27.12.2019) μεταμεσονύκτιες ώρες από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της (Ο.Π.Κ.Ε.) Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα ιδιοκτησίας 44χρονου ημεδαπού.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε, ο 44χρονος ως ιδιοκτήτης να είχε επιτρέψει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του καταστήματος, την παράνομη διενέργεια του τυχερού παιγνίου των πεσών (ζάρια), στο οποίο συμμετείχε μαζί με έντεκα ημεδαπούς, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Επιπλέον συνελήφθη 49χρονος ημεδαπός διότι ευρισκόμενος εξωτερικά του καταστήματος, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ασύρματη ηλεκτρονική συσκευή ειδοποίησης σε περίπτωση επικείμενου αστυνομικού ελέγχου.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και στο χώρο που διεξάγονταν τα παίγνια, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • το χρηματικό ποσό των 7.470 ευρώ ως προερχόμενο από την διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου,
  • βαλιτσάκι το οποίο περιείχε 190 μάρκες διαφόρων χρωμάτων,
  • 26 τράπουλες,
  • 2 ζευγάρια κύβοι-ζάρια

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook