Κρήτη | Μέσα Ατομικής Προστασίας στο Λιμενικό από τη 7η ΥΠΕ

κρήτη-μέσα-ατομικής-προστασίας-στο-λι-1082831

Τον Περιφερειακό Διοικητή Κρήτης του Λιμενικού Σώματος, Σπύρο Πασσάκο, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του, η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Λένα Μπορμπουδάκη.

Κατά την επίσκεψη της η κα Μπορμπουδάκη παρέδωσε Μέσα Ατομικής Προστασίας στον Περιφερειακό Διοικητή Κρήτης, όπως ολόσωμες στολές, μάσκες προσώπου χειρουργικές και υψηλής προστασίας, αντισηπτικά κ.α., για τις ανάγκες του Λιμενικού Σώματος του νησιού.

Στην συνάντηση, στο πλαίσιο της μεταξύ τους συνεργασίας, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη διαχείριση περιστατικών SARS-CoV-2 και την προστασία των στελεχών του λιμενικού σώματος προς όφελος της υγείας των ίδιων αλλά και αποφυγής διασποράς της νόσου.

Παράλληλα η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης ευχαρίστησε θερμά τον κ. Πασσάκο για τη σημαντική και άμεση συμβολή και συνεργασία του Λιμενικού Σώματος, τόσο κατά την πραγμάτωση της άσκησης προσομοίωσης θετικού περιστατικού στη Γαύδο, όσο και σε κάθε άλλη περίπτωση που χρειάστηκε.

Από την μεριά του ο Περιφερειακός Διοικητής Κρήτης παρέδωσε στη Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Λένα Μπορμπουδκάκη τιμητικό μετάλλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος, ενώ και οι δύο πλευρές ανανέωσαν την επιθυμία συνέχισης της μεταξύ τους αγαστής συνεργασίας, που φέρει θετικά αποτελέσματα.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook