Κρήτη | Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στον Μυλοπόταμο – Πληροφορίες για πυροβολισμούς

κρήτη-μεγάλη-επιχείρηση-της-αστυνομί-1520753

Ομάδα 25-30 ατόμων έστησε ενέδρα και περίμενε στην ευρύτερη περιοχή τις αστυνομικές δυνάμεις, αποφασισμένη να αποτρέψει την επιχείρηση και να δημιουργήσει επεισόδια

Δύο συλλήψεις έχουν γίνει έως τώρα σε επιχείρηση της ΕΛΑΣ για ναρκωτικά, η οποία έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης 7 Σεπτεμβρίου 2022 στον ορεινό Μυλοπόταμο στο Ρέθυμνο, ανήμερα της επετείου του θανάτου του Στάθη Λαζαρίδη, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά από σφαίρα καλασνίκοφ, σε μεγάλης κλίμακας επιχείρηση που είχε οργανωθεί την 5η Νοεμβρίου 2007 από την ΕΛ.ΑΣ. για ναρκωτικά στα Ζωνιανά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ομάδα 25-30 ατόμων έστησε ενέδρα και περίμενε στην ευρύτερη περιοχή τις αστυνομικές δυνάμεις, αποφασισμένη να αποτρέψει την επιχείρηση και να δημιουργήσει επεισόδια. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ήρθαν πρόσωπο με τους άνδρες της αστυνομίας και τους πέταξαν αντικείμενα και πέτρες, ενώ μερικοί από το πλήθος φέρονται να πυροβόλησαν στον αέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr από αστυνομικές πηγές, έως αυτήν την ώρα, έχουν εντοπιστεί και κατασχεθεί περίπου 100 δέντρα χασίς και όπλα, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν έχουν προσαχθεί περισσότερα άτομα.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook