Κρήτη | Μεγάλη διοργάνωση της Ένωσης Περιφερειών για τον τουρισμό, την Οικονομία και την επόμενη μέρα από τον Covid-19

κρήτη-μεγάλη-διοργάνωση-της-ένωσης-πε-1071989

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης συμμετείχε σήμερα στην εκδήλωση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας με θέμα «Υγεία και Ασφάλεια, Τουρισμός και Οικονομία, Covid-19: Επιπτώσεις και Επόμενη Μέρα» που έγινε στην Αθήνα με την συμμετοχή Υπουργών, εκπροσώπων της Υγείας, του τουρισμού κ.α.

Ήταν η πρώτη διαδικτυακή εκδήλωση της Ένωσης Περιφερειών, στην οποία παραβρέθηκαν μόνο τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΝΠΕ, Υπουργοί, εκπρόσωποι Μέσων Ενημέρωσης, ενώ υπήρχε και ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση.

Σε τοποθέτησή του ο κ. Αρναουτάκης υπογράμμισε πως υπήρξε αποτελεσματική η συνεργασία μεταξύ των Περιφερειών και των φορέων του τουρισμού ενώ υπογράμμισε πως είναι αναγκαίο να δοθεί η απαιτούμενη ευελιξία στις Περιφέρειες προκειμένου ν’ αναπτύξουν πρωτοβουλίες και δράσεις, αξιοποιώντας τους διαθέσιμους πόρους στο πλαίσιο της εθνικής προσπάθειας για ανάπτυξη.

Στη διοργάνωση – μεταξύ άλλων – συμμετείχαν και τοποθετήθηκαν ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Βασίλης Κικίλιας, Υπουργός Υγείας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο υπουργός Τουρισμού χάρης Θεοχάρης, Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη & Διαχείρισης Κρίσεων, Ο Υφυπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Παναγιώτης Αρκουμανέας, Πρόεδρος ΕΟΔΥ, ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, Πρόεδρος Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου καθώς και οι επικεφαλής του ΣΕΤΕ Γιάννης Ρέτσος και του ΞΕΕ Αλέξανδρος Βασιλικός, ο Πρόεδρος του ΠΟΞ Γρηγόρης Τάσιος και ο Πρόεδρος της Aegean Ευτύχης Βασιλάκης. Τις συνεδρίες συντόνισαν ο Πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας της ΕΝΠΕ περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού ΕΝΠΕ Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαρία Λιονή ως μέλος Δ.Σ. της ΕΝΠΕ.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook