Κρήτη | Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στον Μυλοπόταμο: Αυτά είναι τα αποτελέσματα | Photos

κρήτη-μεγάλη-αστυνομική-επιχείρηση-σ-1520854

Ολοκληρώθηκε σήμερα (07.09.2022) το πρωί συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, η οποία ξεκίνησε από νωρίς το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου. Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ακόμα τριών ημεδαπών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευόμενων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Ρεθύμνης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών, σήμερα (07.09.2022) οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνης, του Τμήματος Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας Κρήτης, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης και Μυλοποτάμου, των Ομάδων Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος Ρεθύμνης και Ηρακλείου και λοιπών Αστυνομικών Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ρεθύμνης και Ηρακλείου με τη συνδρομή του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος Χανίων.

Πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε οικίες, παρακείμενους και βοηθητικούς χώρους αυτών και ποιμνιοστάσια, όπου βρέθηκαν και κατασχεθήκαν συνολικά:

• 15,3 κιλά ακατέργαστης κάνναβης,

• 80 δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους έως 4 μέτρα,

• 4 δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της αποξήρανσης,

• 1 πιστόλι,

• 2 γεμιστήρες,

• 221 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων,

• 1 ζυγαριά ακριβείας,

• 2 κινητά τηλέφωνα,

• το χρηματικό ποσό των 470 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες,

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης στην ευρύτερη περιοχή του παραπάνω Δήμου, ανευρέθηκαν (4) φυτείες κάνναβης, στις οποίες καλλιεργούντο συνολικά (100) δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως (3) μέτρα, των οποίων οι δράστες αναζητούνται.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης.zarpanews.gr

3 thoughts on “Κρήτη | Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στον Μυλοπόταμο: Αυτά είναι τα αποτελέσματα | Photos

  1. Ο/Η Η ΝΔ είναι ανθελληνες καραγκιοζηδες λαμόγια, καταντησαν τον Έλληνα διακονιαρη πρώτη φορά στην ιστορία της Ελλάδας ! λέει:

    Τό μητσοτακέικο χέστηκε με την μαντινάδα του Καραμανλή και προσπαθεί να ξευτιλισει το Μυλοπόταμο ! Θα μετέφερε το άσχημο κλίμα που επικρατεί κατά του μητσοτακεικου η γλάστρα τους ο Αυγενάκης, το σούργελο της Κρήτης, ο άνθρωπος που πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες στους Κρητικούς όπως δήθεν θα μειώσει τα δυστυχήματα στην Κρήτη τωρα και 15 χρόνια και σημερα έχουμε σχεδόν διπλάσια αλλά το ψηφαλακια τα πήρε μιας και εκμεταλευτηκε τον πόνο των Κρητικών ! Και τώρα προσπαθεί να πουλήσει το παραμύθι του ΒΟΑΚ παραμονές εκλογών λες και έψαχναν να βρουν την Κρήτη 3 χρόνια και δεν την έβρισκαν να κάνουν κάτι για το ΒΖοΑΚ αλλά την βρήκαν παραμονές εκλογών ! Κανενα ψηφο στο άχρηστο παπατζή του πολιτικού σωλήνα ! Σκεφτειτε που είμαστε και που βρισκόμαστε ! Διαολοστειλετε όλα τα σημερινά λαμόγια, αυτοί έκλεψαν τα χρήματα και την ζωή και από μας αλλά και από τα παιδιά, τα εγγόνια και τα δισέγγονα μας !
    Να μη ξεχάσετε ποτέ ποιοι ήταν στην κυβέρνηση οταν πήραν 2 εκατομυρρια ισλαμιστές από 4 νησιά και αντι να τους στείλουν πισω στην Τουρκία όπως είχε συμφωνηθεί τους σκόρπισαν σε όλη την Ελλάδα ενώ εθχαν κλειδώσει τούς Έλληνες στα σπίτια τους και τους είχαν απαγορέψει ακόμα και το ψάρεμα και το κυνήγι για να μην πάρουν χαμπάρι την προδοσία και ξεσηκωθούν. Σκεφτειτε πόσοι Έλληνες και Ελληνίδες έχουν #κοτωσει οι ισλαμιστές απο τότε, έχουν μισερώσει, έχουν αφήσει παραλυτους, έχουν βιάσει, έχουν ληστέψει και έχουν κλείσει φυλακή επειδή αντιτάχθηκαν στους εγκληματίες λαθραίους. Έτσι να ψηφίσουμε όλοι, καμια ψηφο στους ανθελληνες, γερμανογλύφτες της ΝΔ ! Ας ξεγαμαρισουμε επιτέλους την Ζκρητη και την Ελλάδα από τους προδότες πολιτικούς !

  2. Δλδ εσύ υποστηρίζεις τους εμπόρους ναρκωτικών και όπλων; Είσαι σοβαρός; Άντε μπες πίσω στη σπηλιά σου. Νεάτερνταλ.
    Ας γίνει το χωριό σου γκέτο με τοίχος γύρω γύρω να κάνετε ότι σκατά θέλετε μέσα αλλά να μη μας ενοχλείτε. Ζώα.

    1. ΕΣΥ ρε γίδι μητσοτάκη αυτό κατάλαβες ? Δηλαδή σεν ειχες ξανακούσει για φυτείες στον Μυλοπόταμο ? Τα τελευταία 30 χρόνια πόσους έπιασαν και πόσες φορές έκαναν αυτό που έκαναν προχθές ? Καμία ! Γίδι Ε γίδι ! Μόλις είπε ο Καραμανλής τη μαντινάδα θυμήθηκαν τον Μυλοπόταμο ? Και τι έκαναν που πήγαν βρε σούργελο ? Βρήκαν λέει τρεις ….γλάστρες. 15 κιλά μαριχουάνα, ……….ένα πιστόλι και ……………… 400 ευρώ ? Σε όποιο γύφτικο τσαντίρι μπεις θα τα βρεις αυτά ! Και πήγανε οκτώ υπηρεσίες καταστολής από 4 νομούς για να τα ανακαλύψουν ! Η βεντζινη μόνο θα στοιχησε 2500 ευρώ ! Και ΟΛΕΣ τις άλλες φορές που βρίσκουνε φυτείες και τις διαφημίζουμε πόσους ιδιοκτήτες φυτειών εχουνε πιάσει ? ΚΑΝΕΝΑ ! Αν λοιπόν θες να δεις ποιος ειναι ψώνιο, πρόβατο και γίδι τραβά στον καθρέφτη, υπήκοε, εγώ είμαι πολίτης και τα λέω με το όνομα τους !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook