Κρήτη | Με σοβαρά εγκαύματα ο 44χρονος που κατανάλωσε άκουα φόρτε – Νοσηλεύεται σε ΜΕΘ

κρήτη-με-σοβαρά-εγκαύματα-ο-44χρονος-πο-1551325

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, μεταφέρθηκε το βράδυ της Τετάρτης 16 Νοεμβρίου, ο 44χρονος που αποπειράθηκε να βάλει τέλος στην ζωή του καταναλώνοντας όπως υποστήριξε ο ίδιος, 2 μπουκάλια καυστικού υγρού, και συγκεκριμένα άκουα φόρτε (δείτε ΕΔΩ).

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 15 Νοεμβρίου, στη περιοχή του Ατσαλένιου στο Ηράκλειο, όταν ο 44χρονος πήγε στο σπίτι της μητέρας του και την ενημέρωσε ότι κατανάλωσε το καθαριστικό υγρό. Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον 44χρονο και τον μετέφερε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου του έγινε πλύση στομάχου.

Σύμφωνα με την υποδιοικήτρια του Βενιζέλειου κ. Ελευθερία Κωστάκη, η οποία μίλησε σήμερα στο neakriti.gr, στον 44χρονο φάνηκε διάτρηση στομάχου μετά από 12 ώρες νοσηλείας του πράγμα που σημαίνει όπως αναφέρουν οι γιατροί ότι αποκλείεται να κατανάλωσε τόσο μεγάλη ποσότητα καυστικού υγρού και εκτιμούν ότι ήπιε περίπου μισό μπουκάλι άκουα φόρτε.

«Ο 44χρονος κρίθηκε αναγκαίο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο στομάχι χθες Τετάρτη και έπειτα μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Αγίου Νικολάου, λόγω έλλειψης κλινών στο Βενιζέλειο», ανέφερε μιλώντας στο neakriti.gr, η υποδιοικήτρια του νοσοκομείου.

Ο εν λόγω άνδρας μετεφέρθηκε στο νοσοκομείο με πόνους στην κοιλιά και φέρει τραύματα σε τράχηλο και στομάχι.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook