Κρήτη | Με ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, ναυτικός με πρόβλημα υγείας στο νοσοκομείο

κρήτη-με-ελικόπτερο-της-πολεμικής-αερ-948681

Με μέριμνα του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, παρελήφθη από ελικόπτερο της  Πολεμικής Αεροπορίας το απόγευμα του Σαββάτου, από το Φ/Γ “CRISTIN” σημαίας Ιταλίας, το οποίο έπλεε ακυβέρνητο χωρίς να αιτεί συνδρομή, στη θαλάσσια περιοχή 26 ν.μ. νοτιοανατολικά Καλών Λιμένων Κρήτης, 28χρονος αλλοδαπός μέλος πληρώματος του πλοίου (ειδικότητας λιπαντή), ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Ο 28χρονος παρελήφθη από το ελικόπτερο με προορισμό αρχικά το ελικοδρόμιο του  Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Κρήτης και στη συνέχεια  παρελήφθη  από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ όπου διακομίσθηκε στο “ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ” Γενικό Νοσοκομείο Κρήτης.

Το ανωτέρω πλοίο είχε αποπλεύσει από το λιμένα Damieta Αιγύπτου με προορισμό το λιμένα Barletta Ιταλίας, ήταν έμφορτο με 6.280 MT λιπάσματος,  αποκατέστησε τη βλάβη με ιδία μέσα και συνέχισε τον πλου του, ενώ είχαν τεθεί σε ετοιμότητα σε περίπτωση κινδύνου, ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., δύο αλιευτικά σκάφη και τρία Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφη.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook