Κρήτη | Μάνα και κόρη ντύθηκαν… νυφούλες την ίδια μέρα

κρήτη-μάνα-και-κόρη-ντύθηκαν-νυφούλε-871821

Ακούγεται παράξενο… ωστόσο η περίπτωση μητέρας και κόρης από την Πολωνία που παντρευτήκαν τους αγαπημένους τους την ίδια ημέρα… είναι γεγονός!

Πρόκειται για γαμήλια τελετή που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Χερσονήσου και που όπως φαίνεται αποτελεί την νούμερο ένα είδηση των τελευταίων ημερών.

Χάριν της δυνατότητας που δίνεται σε ενδιαφερόμενους μελλόνυμφους σε όλο τον κόσμο, ο δήμος Χερσονήσου αποτέλεσε για μία ακόμη φορά το επίκεντρο, με φόντο τον χρυσοφόρο γαμήλιο τουρισμό.

Γάμοι άλλοτε σε γιοτ και άλλοτε επιστρατεύοντας άλογα, άμαξες, λιμουζίνες ακόμα και ελικόπτερο, είναι το προϊόν που προσφέρεται στους ενδιαφερόμενους με το τουριστικό προϊόν των γαμήλιων τελετών να έχει κάνει θραύση στο εξωτερικό, όπως εξήγησε ο αντιδήμαρχος τουρισμού Ευθύμης Μουντράκης.

Σκοπός της δουλειάς που έχει γίνει εκ μέρους του δήμου σύμφωνα με τον κ. Μουντράκη, μελλόνυμφοι από χώρες του εξωτερικού να γνωρίσουν το νησί και να γίνουν κοινωνοί της κρητικής φιλοξενίας, καθώς και να ανακαλύψουν όμορφους χώρους, κυρίως εξωτερικούς, ιδανικούς για την τέλεση γάμων, με απώτερο σκοπό φυσικά την προώθηση της περιοχής και της Κρήτης γενικότερα, ως γαμήλιου προορισμού.

Ανάλογο το σκηνικό που επικρατεί και στον Δ. Ρεθύμνου, με τους ιθύνοντες να έχουν μπει για τα καλά στο νόημα του γαμήλιου τουρισμού ήδη από το 2007, απολαμβάνοντας πλέον τους καρπούς του δημοφιλούς τουριστικού προϊόντος.

Κι όχι μόνο αυτό… το ενδιαφέρον πλέον δεν ανιχνεύεται μόνο στο κομμάτι των γαμήλιων τελετών, αλλά και στις ανανεώσεις όρκων.

Πηγή: neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook