Κρήτη | Μαμουλάκης: Πανδημία και πληθωρισμός διαλύουν την ελληνική οικονομία

κρήτη-μαμουλάκης-πανδημία-και-πληθωρ-1342876

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος – Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης με θέμα «Η Ελληνική Οικονομία μετά την Πανδημία. Προκλήσεις – Κίνδυνοι», στο πλαίσιο των Εκδηλώσεων Οικονομικής Σκέψης 2022, παρευρέθηκε ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.

«Η ελληνική οικονομία μαστίζεται από τις συνέπειες της πανδημίας αλλά και την πληθωριστική κρίση των τελευταίων μηνών, με τις επιπτώσεις να είναι εμφανείς τόσο στην μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, όσο και στους προϋπολογισμούς των νοικοκυριών» αναφέρει σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Σε αυτό το οικονομικό περιβάλλον, η ατολμία της Κυβέρνησης να αναλάβει δράση και να δώσει ουσιαστικές λύσεις, σε συνδυασμό με την απροθυμία της να ενστερνιστεί τις προτάσεις που εδώ και μήνες έχουμε καταθέσει ως ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, επιδεινώνει ακόμη περισσότερο την οικονομική πραγματικότητα.

Αξίζουν συγχαρητήρια στα μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος – Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτη για την πρωτοβουλία και την διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης που αναδεικνύει τις προκλήσεις και τους κινδύνους της ελληνικής οικονομίας.».

Στην εκδήλωση, την οποία συντόνισε ο δημοσιογράφος Γιώργος Σαχίνης, πραγματοποιήθηκαν τοποθετήσεις από τον Καθηγητή Οικονομικών του Πανεπιστημίου Yale Κωνσταντίνο Αρκολάκη, τον Γενικό Διευθυντή του ΙΟΒΕ, Καθηγητή Οικονομικού του Πανεπιστημίου Αθηνών Νίκο Βέττα, την Διευθύντρια Ερευνών της διαΝΕΟσις Φαίη Μακαντάση και τον Καθηγητή Οικονομικών του London Business School Ηλία Παπαϊωάννου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook