Κρήτη | «Μαφιόζικη» επίθεση σε σκάφος – Πού εστιάζονται οι έρευνες των Αρχών

κρήτη-μαφιόζικη-επίθεση-σε-σκάφος-1491852

«Μαφιόζικη» επίθεση από άγνωστους δράστες δέχτηκαν χτες μέρα μεσημέρι ο 65χρονος ιδιοκτήτης ενός σκάφους στο λιμανάκι της Ελούντας καθώς και ο 55χρονος καπετάνιος του πλοιαρίου (δείτε εδώ).

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι διωκτικές Αρχές φέρεται να βρίσκονται στα ίχνη των δραστών καθώς οι ο 65χρονος ιδιοκτήτης του σκάφους φέρεται να υπέδειξε, στους άνδρες που διενεργούν τη σχετική έρευνα, δύο έτερα άτομα με τα οποία ο ίδιος βρίσκονταν σε διένεξη με «ανοικτές» διαφορές.

Πώς έγινε η επίθεση

Ήταν λίγο μετά τη 1:30 το μεσημέρι της Δευτέρας (17/10) όταν δύο άτομα με full face κουκούλες και καλυμμένα παντελώς τα πρόσωπα τους μπήκαν μέσα στο σκάφος, που βρίσκονταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι της Ελούντας.

Οι άγνωστοι – προς το παρόν – δράστες, οι οποίοι κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επιτέθηκαν και χτύπησαν με γκλομπς τον 65χρονο ιδιοκτήτη του σκάφους ενώ μαχαίρωσαν πισώπλατα στα πλευρά τον 55χρονο καπετάνιο.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι τόσο ο ιδιοκτήτης όσο και ο καπετάνιος νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου.

cretapost.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook