Κρήτη | «Κύμα» αλληλεγγύης για τη μικρή Μαρίνα

κρήτη-κύμα-αλληλεγγύης-για-τη-μικρή-804534

Στο πλευρό της μικρής Μαρίνας από τις Αρχάνες και της οικογένειάς της έχουν βρεθεί πολλοί φορείς αλλά και μεμονωμένοι πολίτες που εμφανίζονται διατεθειμένοι να συνδράμουν ώστε το 4χρονο κοριτσάκι που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας να ταξιδέψει στη Γερμανία, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, η κινητοποίηση των Κρητικών για την τετράχρονη μικρούλα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ωστόσο όπως έγινε γνωστό ο ΕΟΠΥΥ θα καλύψει τελικά ένα μέρος της ακριβής χειρουργικής επέμβασης στην οποία θα υποβληθεί η Μαρίνα σε εξειδικευμένο κέντρο του Μονάχου που είχε αντιμετωπίσει επιτυχώς και στο παρελθόν ανάλογο περιστατικό.

Η εξέλιξη αυτή, δίνει ανάσα αισιοδοξίας στην οικογένεια της τετράχρονης που θα μπορέσει πλέον να ταξιδέψει το συντομότερο δυνατόν προκειμένου το μικρό κορίτσι να υποβληθεί στην αναγκαία επέμβαση. Υπενθυμίζεται ότι το κόστος του χειρουργείου στο εξειδικευμένο κέντρο του Μονάχου θα κοστίσει περισσότερα από 60.000 ευρώ και η Μαρίνα έπρεπε να έχει ήδη υποβληθεί στην κρίσιμη αυτή επέμβαση.

Η ανάρτηση του πατέρα

Σε μία συγκινητική ανάρτηση προχώρησε ο πατέρας της 4χρονης, Μαρίνας από τις Αρχάνες.

Ο πατέρας της 4χρονης Μαρίνας, ευχαρίστησε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της οικογένειας ενώ εφιστά και την προσοχή σε όλους καθώς φαίνεται πως υπάρχουν κάποιοι επιτήδειοι που «χρησιμοποιούν» την ιστορία για προσωπικό όφελος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook