Κρήτη | Κυκλοφορούσε μέρα – μεσημέρι με το μαχαίρι στη ζώνη του

Να στείλει ένα σαφές μήνυμα προσπαθεί η τοπική Αστυνομία στο Ηράκλειο με φόντο τα απανωτά περιστατικά ξυλοδαρμών και μαχαιρωμάτων με πρωταγωνιστές ανήλικα και νεαρά άτομα. Το σίγουρο είναι ότι τέτοιου είδους περιστατικά έχουν κινητοποιήσει σε μεγάλο βαθμό την αστυνομία στο Ηράκλειο που τελευταία έχει εντείνει τους ελέγχους σε νεαρά κυρίως άτομα.

Με εφόδους και ελέγχους τόσο στα στέκια ατόμων νεαρής ηλικίας όσο και σε νυχτερινά μαγαζιά η αστυνομία προσπαθεί να πατάξει την παραβατικότητα. Πιο πρόσφατη η σύλληψη ενός 26χρονου ηρακλειώτη ο οποίος σήμερα το πρωί πιάστηκε από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος να έχει στην κατοχή του ένα μαχαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί εντόπισαν το μαχαίρι ζωσμένο στη μέση του 26χρονου μέσα σε θήκη. Μάλιστα Το μαχαίρι ήταν σε εμφανές σημείο με τον 26χρονο να το έχει συνεχώς πάνω του.

Αστυνομική πηγή ανέφερε ότι ο νεαρός έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών. Αξιωματικός της αστυνομίας στο Ηράκλειο δήλωσε στο ekriti.gr ότι τέτοιου είδους περιστατικά δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτά από τις αρχές οι οποίες από δω και στο εξής εντατικοποιούν τους ελέγχους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ