Κρήτη | Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό – Δείτε πότε κλείνει κομμάτι του δρόμου

κρήτη-κυκλοφοριακές-ρυθμίσεις-στην-ε-1580871

Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, ανακοινώνεται η Τροποποίηση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στα πλαίσια του υποέργου «Συντήρηση τμημάτων της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ηρακλείου-Αγίου Νικολάου, στον Βαθυανό Κάμπο, Κόκκινη Χάνι του Δ. Χερσονήσου».

Ειδικότερα θα εφαρμοσθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού 90, στις περιοχές Βαθυανός Κάμπος και Κόκκινη Χάνι του Δήμου Χερσονήσου για την εκτέλεση εργασιών ασφαλτόστρωσης, καθαρισμό τάφρων και διαγράμμιση οδού, οι οποίες θα ισχύσουν κατά το χρονικό διάστημα από σήμερα 04/04/2023 έως και την 07/04/2023, και από την 18.04.2023 έως 01.06.2023.

Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα θα διεξάγεται/εκτρέπεται σε ένα ρεύμα κυκλοφορίας και θα διεξάγεται εναλλάξ ενώ κατά την εκτέλεση εργασιών διαγράμμισης των οριογραμμών και της μονής διακεκομμένης γραμμής η κυκλοφορία θα διεξάγεται με στένωση των λωρίδων κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί που σκοπεύουν να μετακινηθούν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία να ενημερώνονται για τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στις πληροφοριακές πινακίδες, την εργοταξιακή σήμανση καθώς στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook