Κρήτη | Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση του 17χρονου που ακρωτηριάστηκε μετά από τροχαίο

κρήτη-κρίσιμη-αλλά-σταθερή-η-κατάστασ-1281944

Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων παραμένει από τα ξημερώματα ο 17χρονος Ρεθυμνιώτης που ακρωτηριάστηκε στο πόδι μετά από τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στον Αδελιανό Κάμπο (δείτε εδώ, εδώ κι εδώ).

Υπενθυμίζεται πως ο νεαρός υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο πόδι που οδήγησε σε ακρωτηριασμό του, ενώ φέρει και τραύματα στο κεφάλι. Αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον σταθεροποιήσουν και τα ξημερώματα μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων όπου παραμένει σε σοβαρή κατάσταση.

Ο δεύτερος συνομήλικος του νεαρός, που επέβαινε μαζί του στη μηχανή νοσηλεύεται σε ελαφρύτερη κατάσταση στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Στο μεταξύ μεγάλη είναι η ανάγκη για αίμα με την τοπική κοινωνία να κινητοποιείται άμεσα απευθύνοντας έκκληση για αίμα ομάδας 0 αρνητικό στο όνομα Φίλιππος Εμμ Παυλάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες αρκετοί πολίτες έχουν σπεύδουν στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου προκειμένου να δώσουν αίμα και η αιμοδοσία θα συνεχιστεί έως και τις 12 το μεσημέρι.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο διερευνά το τμήμα Τροχαίας Ρεθύμνου.

goodnet.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook