Κρήτη | Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον νεαρό που τραυματίστηκε σε τροχαίο – Χειρουργήθηκε στο κεφάλι

κρήτη-κρίσιμα-τα-επόμενα-24ωρα-για-τον-ν-1220569

Σε σοβαρή και σταθερή κατάσταση, παραμένει ο 24χρονος ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο τα ξημερώματα του Σαββάτου 5 Νοεμβρίου, στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (δείτε ΕΔΩ).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας παραμένει μέχρι στιγμής διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι προηγήθηκε επέμβαση στο κεφάλι, ενώ όπως προβλέπουν τα πρωτόκολλα θα ακολουθήσει αξονική ώστε να διαπιστωθεί αν ο 24χρονος φέρει κάποιο κάταγμα στην σπονδυλική του στήλη.

Ο 24χρονος, ο οποίος ήταν συνοδηγός στο ΙΧ το οποίο ανετράπη στο ρεύμα από Αλικαρνασσό προς Παπαναστασίου, παραμένει σε καταστολή ενώ οι γιατροί παρακολουθούν στενά την πορεία της υγείας του.

Υπενθυμίζεται, ότι το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα όταν ένα αγροτικό εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να τραυματιστεί ο οδηγός και ο συνοδηγός.

Συνέπεια του ατυχήματος,  ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του 24χρονου συνοδηγού στο αγροτικό.  Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται ο 58χρονος οδηγός του αγροτικού, ο οποίος επίσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook