Κρήτη | Κραυγή αγωνίας από μητέρα – Έκοψαν το ρεύμα σε οικογένεια με 9χρονο παιδί που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα

κρήτη-κραυγή-αγωνίας-από-μητέρα-έκο-1678934

Δεν έχουν τέλος οι ιστορίες συνανθρώπων μας που αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς του ρεύματος και βρίσκονται αντιμέτωποι με την απειλή διακοπής ηλεκτρικής ενέργειας στα σπίτια τους.

Μια νέα καταγγελία φέρνει στο φως μια 36χρονη γυναίκα από το Ηράκλειο, της οποίας όπως ανέφερε μιλώντας στο neakriti.gr, ο πάροχος ρεύματος της έκανε διακοπή για χρέη 837 ευρώ.

«Δεν είχαμε μαζεμένα τα χρήματα για να ξεπληρώσουμε το χρέος μας και έτσι πληρώναμε κάθε μήνα 50 ευρώ για να μην μας κόψουν το ρεύμα. Παρ’ όλα αυτά μας έκανα διακοπή και μας κατηγόρησαν για ρευματοκλοπή ενώ το ρολόι γράφει κανονικά», καταγγέλλει η νεαρή μητέρα.

Η κ. Ράνια όπως μας είπε αδυνατεί να εργαστεί λόγω του 9χρονου γιου της, ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα λόγω του ότι γεννήθηκε πρόωρα.

«Θέλω να εργαστώ αλλά πού να αφήσω το παιδί μου; Ο σύζυγός μου εργάζεται στον τομέα του τουρισμού σε ξενοδοχείο και έπιασε δουλειά πριν λίγες ημέρες», περιγράφει η 36χρονη μιλώντας στο neakriti.gr και συνεχίζει λέγοντας: «Μας έκοψαν το ρεύμα και μας ζήτησαν 175 ευρώ για να το επανασυνδέσουν, όμως όταν πήγαμε να πληρώσουμε το λογαριασμό μας ζητούσαν συνολικά 314 ευρώ. Δυσκολεύτηκαν πολύ για να τα βρω και δε μπορούμε να αφήσουμε το παιδί χωρίς ρεύμα! Δεν έχω τόσα χρήματα, ο άνδρας μου τώρα έπιασε δουλειά και εγώ δεν έχω που να αφήσω το μικρό για να πάω να δουλέψω», αναφέρει αγανακτισμένη.

Ο 9χρονος όπως μας ανέφερε η κ. Ράνια δεν είναι δυνατόν να αυτοεξυπηρετηθεί καθώς δεν περπατάει και μιλάει με δυσκολία. Υποβάλλεται μια φορά την εβδομάδα σε φυσικοθεραπεία, ενώ λόγω οικονομικών προβλημάτων έχει διακόψει τη λογοθεραπεία.

«Είχαμε βρει ένα πολύ καλό γιατρό προκειμένου το παιδί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και να ξανά περπατήσει, όμως έφυγε από το δημόσιο νοσοκομείο και τώρα δεν υπάρχουν οι πόροι για το χειρουργείο», περιγράφει η κ. Ράνια.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook