Κρήτη | Κλείνει το τμήμα όπου είχε βρεθεί μαθήτρια θετική στον κορονοϊό

κρήτη-κλείνει-το-τμήμα-όπου-είχε-βρεθε-1094110

Αποφασίστηκε να κλείσει το τμήμα που φοιτά η μαθήτρια Λυκείου και συγκεκριμένα του 2ου Λυκείου Ηρακλείου, η οποία βρέθηκε θετική στον κορoνοϊό.

Ειδικότερα, αποφασίστηκε πριν από λίγη ώρα να κλείσει το τμήμα που φοιτά, η μαθήτρια της Β’ Λυκείου για τους μαθητές, οι οποίοι θα μπουν σε καραντίνα 14 ημερών, καθώς και οι εκπαιδευτικοί.

Πιο συγκεκριμένα και όσον αφορά τους εκπαιδευτικούς σε καραντίνα 14 ημερών θα μπουν μόνον εκείνοι που μπήκαν στο συγκεκριμένο τμήμα για περισσότερες από δύο ώρες, σύμφωνα με τις πληροφορίες και μόνο τις τελευταίες δύο ημέρες, που ήταν η μαθήτρια στο σχολείο.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι χθες το απόγευμα ελήφθη η απόφαση για αναστολή λειτουργίας τμήματος σχολείου και συγκεκριμένα για το τμήμα του 47ου Σχολείου Ηρακλείου, όπου βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό εκπαιδευτικός παράλληλης στήριξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται οδηγία τις επόμενες ώρες για δύο ακόμα σχολεία και πιο συγκεκριμένα το 28ο και το 57ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, καθώς και ένα ακόμη σχολείο, το οποίο εξετάζεται το ενδεχόμενο να μην κλείσει μόνο ένα τμήμα, αλλά ολόκληρη η σχολική μονάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις σχολικές μονάδες έχουν γίνει ήδη απολυμάνσεις.

Πηγή: neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook