Κρήτη | Καταδικάστηκε αλλά συνέχιζε να την ενοχλεί – Πήγε έξω από το σπίτι της και την απειλούσε

κρήτη-καταδικάστηκε-αλλά-συνέχιζε-να-1361004

Αναβολή για να δικαστεί την ερχόμενη Πέμπτη στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, πήρε ένας 46χρονος άνδρας που συνελήφθη μετά από καταγγελία της πρώην συντρόφου του, για ενδοοικογενειακή βία.

Η 49χρονη γυναίκα κατήγγειλε στην αστυνομία ότι τα ξημερώματα της Καθαρής Δευτέρας ο πρώην σύντροφός της πήγε στο σπίτι της και χτυπώντας την πόρτα, φώναζε και την απειλούσε.

Μάλιστα η ίδια ανέφερε πως αν η πόρτα δεν ήταν θωρακισμένη να αντέξει τα χτυπήματά του, τα πράγματα να είχαν πάρει άσχημη τροπή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 46χρονος είχε δικαστεί και καταδικαστεί το 2021 και πάλι για ενδοοικογενειακή απειλή σε βάρος της ίδιας γυναίκας και σωματική βλάβη και μάλιστα τότε το Δικαστήριο του είχε επιβάλλει τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάζει την πρώην σύντροφό του. Όρο που ωστόσο δεν τήρησε, με αποτέλεσμα να βρεθεί και πάλι στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Να σημειωθεί ότι η υπεράσπιση του 46χρονου κατέθεσε πρόταση προς την Έδρα του δικαστηρίου, να εξεταστεί το ενδεχόμενο ποινικής διαμεσολάβησης.

Ωστόσο η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από την πλευρά της 49χρονης, η οποία εξέφρασε έντονους φόβους, αναφέροντας ότι ο κατηγορούμενος την απειλεί πολύ συχνά μέσω μηνυμάτων, με αποκορύφωμα και το περιστατικό έξω από το σπίτι της.

Ο 46χρονος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, με το Δικαστήριο ωστόσο να του επιβάλλει, εκτός από φυσική απόσταση από την γυναίκα και «αυστηρό σιωπητήριο»!

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook