Κρήτη | Καρέ – καρέ η σωτήρια επέμβαση δύο πυροσβεστών για νεαρό άνδρα που έχασε τις αισθήσεις του

κρήτη-καρέ-καρέ-η-σωτήρια-επέμβαση-δ-1502999

Στιγμές που γεμίζουν υπερηφάνεια το Πυροσβεστικό Σώμα από τις σωτήριες κινήσεις δύο πυροσβεστών οι οποίοι παρείχαν τις πρώτες βοήθειες σε νεαρό άνδρα ο οποίος αιμορραγούσε και ενώ είχε χάσει τις αισθήσεις του σε χώρο τουαλέτας μπαρ στο Ηράκλειο.

Τα ξημερώματα της Κυριακής και λίγο πριν αναχωρήσουν από το μπαρ όπου διασκέδαζαν οι δύο πυροσβέστες, αντιλήφθηκαν τον πανικό που υπήρξε και έδρασαν αστραπιαία, στη θέα ενός νεαρού άνδρα ο οποίος ήταν πεσμένος στο πάτωμα, με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι.

Ο Αργύρης Δινάκης και ο Σπύρος Γκαρής μας περιέγραψαν τις δραματικές στιγμές που ακολούθησαν με τον νεαρό ο οποίος δεν είχε επικοινωνία με το περιβάλλον και με τη κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται σοβαρή.

Οι δύο πυροσβέστες παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο άνδρα, του οποίου η κατάσταση άρχισε να βελτιώνεται σταδιακά, με τον ίδιο ωστόσο να μην είναι σε θέση να δώσει απαντήσεις για το πως βρέθηκε αιμόφυρτος στο πάτωμα, λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πυροσβέστες.

Ο νεαρός αποχώρησε από το μπαρ, συνοδεία των φίλων του, οι οποίοι υποστήριξαν στους πυροσβέστες ότι θα μεταβούν στο εφημερεύον νοσοκομείο.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook