Κρήτη | Καρέ-καρέ η ένοπλη ληστεία σε περίπτερο – Η υπάλληλος νόμιζε πως πρόκειται για πλάκα | Video

κρήτη-καρέ-καρέ-η-ένοπλη-ληστεία-σε-πε-1145862

Θρασύτατη ληστεία έλαβε χώρα σε περίπτερο στη Χερσόνησο, όπου ένας άνδρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του άρπαξε τις εισπράξεις, απειλώντας με όπλο την έντρομη υπάλληλο που εργαζόταν εκείνη την ώρα. Το συμβάν σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης σε κεντρικό σημείο της Χερσονήσου.

Ωστόσο, ο δράστης δεν έμελλε να διαφύγει για πολύ από τις Αρχές: Προχθές Σάββατο, στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου έφτασαν στα ίχνη του και του πέρασαν χειροπέδες.

Η νεαρή υπάλληλος του επίμαχου περιπτέρου έμελλε να ζήσει πρωτόγνωρες στιγμές τρόμου: Η γυναίκα, βλέποντας τον άγνωστο άνδρα να της προτάσσει το όπλο, πίστεψε αρχικά ότι πρόκειται για κάποια… πλάκα. Ωστόσο, όταν διαπίστωσε ότι ο ληστής δεν αστειεύεται κι ότι το όπλο είναι αληθινό, η υπάλληλος άρχισε να τρέμει κυριολεκτικά από τον φόβο της.

Οι απίστευτες σκηνές καταγράφηκαν καρέ-καρέ από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας. Το βίντεο-ντοκουμέντο, το οποίο χρησιμοποιήθηκε από την Αστυνομία προκειμένου να φτάσει τάχιστα στα ίχνη του ληστή, προβλήθηκε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της “ΚΡΗΤΗ TV”.

Ο αλλοδαπός ληστής φαίνεται να εμφανίζεται στο πλάνο, να ανοίγει την πόρτα του περιπτέρου και να προτάσσει το όπλο που κρατούσε προς τη γυναίκα. Χωρίς να αφήνει από το χέρι το όπλο, αδειάζει το ταμείο και λίγες στιγμές αργότερα τρέπεται σε φυγή. «Νόμιζε πως ήταν ο ανιψιός μου και της έκανε πλάκα στην αρχή», δήλωσε στην “ΚΡΗΤΗ TV” ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου. Όταν, ωστόσο, η γυναίκα κατάλαβε ότι πρόκειται για αληθινή ληστεία, άρχισε να κλαίει και να τρέμει από τον φόβο της.

Ο δράστης δεν έμελλε να παραμείνει πάντως ασύλληπτος για μεγάλο διάστημα: Αξιοποιώντας το επίμαχο βίντεο, οι αστυνομικοί του Α.Τ. Χερσονήσου, αφού διακρίβωσαν την ταυτότητα του δράστη, έκαναν προχθές “έφοδο” στο σπίτι του. Ο φερόμενος ληστής αντέδρασε καθώς φέρεται να εκτόξευσε βρισιές προς τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Τελικά φόρεσε χειροπέδες για απειλή και εξύβριση, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία. 

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook