Κρήτη | Κανένα ξενοδοχείο δεν τους δεχόταν λόγω του σκύλου – Ηλικιωμένοι έμειναν στο λιμάνι του Πειραιά περιμένοντας το πλοίο

Πέρασαν όλο το βράδυ στο λιμάνι του Πειραιά επειδή είχαν σκύλο και δεν τους δεχόταν κανένα ξενοδοχείο

Μια μεγάλη ταλαιπωρία πέρασε ένα ζευγάρι που ταξίδεψε από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα προκειμένου να πάρει το πλοίο από το λιμάνι του Πειραιά για την Κρήτη. Το ζευγάρι είχε μαζί του και ένα σκυλάκι, το οποίο άθελά του, τους έβαλε σε περιπέτεια.

Όταν έφτασαν στην Αθήνα αναζήτησαν ένα ξενοδοχείο για να διανυκτερεύσουν καθώς την επόμενη μέρα θα έπαιρναν το πλοίο για Κρήτη. Ωστόσο, κανένα ξενοδοχείο στην Αθήνα δεν τους δέχθηκε επειδή είχαν μαζί τους σκύλο λέγοντάς τους τη δικαιολογία ότι «δεν επιτρέπονται τα ζώα». Κάτι το οποίο δεν ισχύει, αφού κανένας νόμος δεν απαγορεύει τη διαμονή σκυλιών.

«Μπήκαμε σε ξενοδοχείο και μας είπαν ότι δεν επιτρέπεται ο σκύλος επειδή το απαγορεύει ο διευθυντής. Άλλοι μας έλεγαν ότι το απαγορεύει ο νόμος. Πήγα συνολικά σε έξι ξενοδοχεία, ενώ δεν μπορούσα να μπω ούτε στο μετρό καθώς κάποιοι μου έλεγαν ότι δεν επιτρέπεται ή επιτρέπεται μόνο αν είναι στο box. Έτσι αναγκαστήκαμε να μείνουμε στο λιμάνι όλη τη νύχτα για να ταξιδέψουμε απόψε για την Κρήτη», είπε ο ιδιοκτήτης του σκυλιού στην κάμερα του OPEN.

«Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι… Θα περιμένουμε εδώ να περάσουν και οι υπόλοιπες ώρες μέχρι να φύγει το καράβι. Διότι δεν έχουμε άλλο κουράγιο να ψάξουμε να βρούμε ένα δωμάτιο έστω κάπου εδώ κοντά. Και το σκυλί είναι ταλαιπωρημένοι και εμείς. Ψάχναμε όλη τη μέρα για ξενοδοχείο με τα πόδια», είπε από την πλευρά της η γυναίκα, με την απογοήτευση να είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της.

cretalive.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προσωπικά να πληρώσω να κοιμηθώ σε δωμάτιο με ψύλλους η ακαθαρσίες ζώου προτιμώ να κοιμηθώ στο αυτοκίνητο μου !

    Οταν οι καναλάρχες δεν θέλουν να πληρώσουν λίθινους δημοσιογράφους προσλαβάνουν μερικούς άσχετους και αναλφάβητους ανέργους τους δίνουν ένα χαρτζηλικι και ένα μικρόφωνο και το παίζουν δημοσιογράφοι που βέβαια επειδή δεν ξέρουν τι είναι είδηση και που θα την εντοπίσουν ασχολούνται με νεα όπως να μας πληροφορήσουν ότι ο ήλιος βγαίνει από Ανατολή, η να μην προσπαθήσουμε να πιούμε νερό της θάλασσας γιατί έχει αλατι και όλα αυτά σε ελληνικά νηπιαγωγείου ! Μιλάμε πιο χαμηλα από πάτο ! Η χαζομάρα έχει χτυπήσει κόκκινο ! Τα ίδια σούργελα που ………κατακεραυνώνουν τα ξενοδοχεία γιατί δεν δεχωντε το σκυλάκι των 100 κιλών οι ίδιοι αυτοί αν έκλειναν δωμάτιο σε ξενοδοχείο και πήγαιναν και έβλεπαν μέσα σκύλο θα ούρλιαζαν πως τα ξενοδοχεία είναι για ανθρώπους όχι για σκύλους ! Για ενημερωση στο εξωτερικό υπάρχουν μερικές σειρές ξενοδοχείων που δεχωντε ζώα αλλά εκεί έχουν σταματήσει να πηγαινουν άνθρωποι και οικογένειες που δεν έχουν ζώα και έτσι η πρωτοπορεία τους έγινε μπουμεργανκ γιατί δεν έχουν πελατεία τώρα !

  2. Όποιος επιλέγει να έχει σκύλο στις διακοπές του να κλείνει το κατάλληλο κατάλυμα με το αντίστοιχο κόστος. Τα ξενοδοχεία δεν φταίνε να πληρώνουν σε καθαριότητα, ζημιές, και απώλεια πελατών την τρέλα του καθενός. Αν ο σκύλος τους γαβγίζε το ξενοδοχείο θα είχε αρνητικά σχόλια. Πολύ σωστά δεν τους δέχτηκαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ