Κρήτη | Κάμερα έπιασε το θανατηφόρο τροχαίο – Δείτε πώς συνέβη | Video

κρήτη-κάμερα-έπιασε-το-θανατηφόρο-τρο-1293099

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή του θανατηφόρου τροχαίου που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στον ΒΟΑΚ, μεταξύ Αμαρίου και Σπηλίου, δείχνοντας ξεκάθαρα πώς έγινε το ατύχημα.

Στο βίντεο που δημοσίευσε το ekriti.gr φαίνεται το αυτοκίνητο να κινείται με ταχύτητα, να φεύγει από το οδόστρωμα και να κάνει βουτιά θανάτου.

Δείτε το:

zarpanews.gr

3 thoughts on “Κρήτη | Κάμερα έπιασε το θανατηφόρο τροχαίο – Δείτε πώς συνέβη | Video

    1. Καιν, δεν ξέρω αν έχεις σχέση με οδήγηση αλλά από το σχόλιο σου καταλαβαίνω ότι μάλλον είσαι άσχετος. Οι μπάρες έχουν κατασκευαστεί για να κρατήσουν στο δρόμο ένα αυτοκίνητο που ταξιδεύει με το όριο της ταχύτητας και θα σκάσει π.χ ένα λάστιχο του, και ο λόγος που υπάρχουν όρια ταχύτητας είναι να γνωστοποιήσουν στους οδηγούς τα όρια ασφαλείας του δρομου, πχ οταν σου δείχνει όριο 60 χλμ ανα ώρα σημαίνει ότι πάνω από 60 χιλμ, το κατάστρωμα, το τοπογραφικό προφίλ του δρόμου, οι ασφαλιστικές προδιαγραφές και τα μέτρα ( πχ μπάρες ) δεν είναι πλέον αρκετά και ικανά να αποτρέψουν η να βοηθήσουν σε περίπτωση που το αυτοκίνητο εμπλακεί σε επικίνδυνη κατάσταση, ατύχημα, δυστύχημα, κλπ.
      Όλοι οι οδηγοί πρέπει να εμπεδώσουν ότι ΠΟΤΕ ΔΕΝ φταίει ο δρόμος, η κολώνα της ΔΕΗ, η πινακίδα, η ελιά, η βροχή η η ομίχλη. Σε όλα τα μέρη του κόσμου υπάρχουν εκατομυρια επαγγελματίες και μη άνθρωποι που οδηγούν πολύ συχνά σε τέτοιες συνθήκες να πάνε στην εργασία τους και δεν έχουν κανενα πρόβλημα ούτε καν ανησυχία για την οδήγηση με αυτές τις συνθήκες γιατί απλά έχουν μάθει να οδηγούν για να εξυπηρετούν τις μετακομίσεις και ανάγκες τους και όχι για να αποδείξουν ότι είναι ΣΟΥΜΑΧΕΡ !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook