Κρήτη | Κακουργηματικές διώξεις στον 35χρονο που είχε κρύψει κοκαΐνη μέσα σε ελιά

κρήτη-κακουργηματικές-διώξεις-στον-35χ-1548218

Ποινικές διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα άσκησε σήμερα ο Εισαγγελέας στον 35χρονο ο οποίος συνελήφθη χτες στο Τυμπάκι καθώς είχε κρύψει 109,6 γραμμάρια κοκαΐνης στον κορμό ενός ελαιοδέντρου!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος με καταγωγή από την Αλβανία οδηγήθηκε στο γραφείο του Ανακριτή όμως ζήτησε και έλαβε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί την Δευτέρα (24/10).

Το χρονικό της επεισοδιακής σύλληψης

Υπενθυμίζεται ότι χτες το πρωί (19/10) οργανώθηκε επιχείρηση και οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού έκαναν έρευνες σε υπαίθριο σημείο, όπου μέσα σε κορμό ελαιοδέντρου είχε τοποθετηθεί ένα μεταλλικό κουτί όπου μέσα βρήκαν 107 γραμμάρια κοκαΐνης.

Έρευνες έγιναν και στο σπίτι του 35χρονου, αλλά και σε άλλους χώρους που χρησιμοποιούσε. Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 109,6 γραμμάρια κοκαΐνης.

Ο 35χρονος συνελήφθη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, αμέσως μετά τη σύλληψή του κατάφερε να βγάλει τις χειροπέδες, τις οποίες του ξαναφόρεσαν οι αστυνομικοί και πλέον κατηγορείται και για απόπειρα απόδρασης.

Την ίδια στιγμή ο ίδιος αρνείται όλες τις κατηγορίες.

cretapost.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook