Κρήτη | Ήταν θετικός στον κορονοϊό και ετοιμαζόταν για… ταξίδι – Τον “τσάκωσαν” στο αεροδρόμιο

Όπως κάθε μέρα, έτσι και χθες Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου έγιναν έλεγχοι από την ΕΛ.ΑΣ. για την τήρηση των μέτρων σχετικά με τον κορονοϊό. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 1.831 έλεγχοι και υποβλήθηκαν 11 πρόστιμα σε ολόκληρη την Κρήτη.

Ανάμεσα σε αυτά, υπήρξε ένα περιστατικό στο Ηράκλειο με ένα ζευγάρι ηλικίας 29 και 24 ετών να υποδεικνύει θετικό rapid test κατά την είσοδό του στο αεροδρόμιο. Συγκεκριμένα, είχαν υποβληθεί και οι δύο σε τεστ με αυτό του αγοριού τα βγαίνει θετικό. Αμέσως οδηγήθηκαν σε ξενοδοχείο καραντίνας, αφού τους απαγόρευσαν την είσοδο.

Στα Χανιά, όπου υπήρξαν και τα περισσότερα 300άρια, στο σύνολό τους 6, όλα αφορούσαν τη μη χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους. Συγκεκριμένα, υποβλήθηκε πρόστιμο σε 3 πελάτες μίνι μάρκετ, σε 2 υπαλλήλους καταστήματος και σε έναν πελάτη καταστήματος ΟΠΑΠ.

Σχετικά με την κατάσταση στο Ρέθυμνο, δόθηκαν πρόστιμα σε 2 υπαλλήλους καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος για μη χρήση μάσκας.

Τέλος, όσον αφορά το Λασίθι, 300άρι για μη χρήση μάσκας υποβλήθηκε σε έναν οδηγό λεωφορείου καθώς και σε 2 επιβάτες αυτού.

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ