Κρήτη | Ιστορική στιγμή: Παραδόθηκαν τα πρώτα εμβόλια στο ΠαΓΝΗ

κρήτη-ιστορική-στιγμή-παραδόθηκαν-τα-1157585

Τα πρώτα εμβόλια κατά του κορωνοϊού, παραδόθηκαν το πρωί της Κυριακής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, παρουσία του Γενικού Διευθυντή του ΣΥΦΑΚ Δημήτρη Αλιμπέρτη.

Η διανομή των εμβολίων που έφθασαν με τη συνοδεία του ταξίαρχου Νίκου Σπυριδάκη και ανδρών της ΟΠΚΕ, έγινε επίσης παρουσία της Διοικήτριας της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, κ. Λένας Μπορμπουδάκη, του Αναπληρωτή Διοικητή του ΠαΓΝΗ κ. Στέλιου Κτενιάδάκη και του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου κ. Χάρη Βαβουρανάκη.

Ο εμβολιασμός θα ξεκινήσει την Δευτέρα σε υγειονομικούς του ΠΑΓΝΗ με το μεγαλύτερο μέρος των υγειονομικών να έχει δηλώσει ότι θέλει να εμβολιαστεί.

Στο ΠαΓΝΗ θα λειτουργήσουν συνολικά 5 εμβολιαστικά κέντρα εκ των οποίων τα 3 θα λειτουργούν το πρωί και τα 2 το απόγευμα, ενώ ο εμβολιαστικός εξοπλισμός θα διατηρηθεί σε ειδικά ψυγεία που διατηρούν τα εμβόλια σε συνθήκες βαθιάς ψύξης.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα στα Χανιά, μαζί με τον γενικό περιφερειακό αστυνομικό διευθυντή Αντ. Ρουτζάκη νωρίς το μεσημέρι θα γίνει η παράδοση των πρώτων εμβολίων και στο Νοσοκομείο Χανίων.

Η  Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη, επανέλαβε ότι ο λόγος που θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί την Δευτέρα μόνο στο ΠΑΓΝΗ και το Νοσοκομείο Χανίων είναι καθαρά διαχειριστικός.

Σύμφωνα με την ίδια, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί των υγειονομικών και στα υπόλοιπα νοσοκομεία της Κρήτης, δηλαδή στο Ρέθυμνο, το Βενιζέλειο και το Λασίθι.

Πηγή:neakriti.gr

One thought on “Κρήτη | Ιστορική στιγμή: Παραδόθηκαν τα πρώτα εμβόλια στο ΠαΓΝΗ

  1. Ο/Η Αν το εμβόλιο δεν ήταν επικίνδυνο γιατί πρέπει να υπογράψετε πως ότι και να πάθετε είναι ευθύνη δίκη σας ? Σκεφτειτε το, είναι απλό ! λέει:

    Πρώτον, να είναι οι δημοσιαγραφοι εκεί σε όλη τη διάρκεια για να δείξουν πόσοι θα εμβολιαστούν σίγουρα . Όχι νούμερα στις τηλεοράσεις και εφημερίδες ! Δεύτερον είναι απατεωνιά και ψέμα να λένε ότι τα εμβόλια θα διατηρηθούν σε βαθειά ψύξη γιατί ούτε στο Ηράκλειο ούτε στην Κρήτη υπάρχουν εγκαταστάσεις η μηχανήματα για τέτοιες θερμοκρασίες -70 C, το φρέον μπορει να φτάσει μέχρι -29. Παρακαλώ πάρτε τηλέφωνο εταιρεία κλιματισμού και ρωτήστε ψυκτικό, τόσο απλά για να καταλάβετε το δούλεμα και στη συνέχεια στον κίνδυνο που σας εκθέτει ο μητσοτακης για τη μίζα του !
    Σήμερα στο Μεξικό πέθανε γυναίκα γιατρός αμέσως μετά το εμβόλιο. Ψαχτε το !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook